Ovladače pro mobilní grafické karty
Už to tu bylo nesčetněkrát. Ovladače pro mobilní ATIny nedodává ATI, ale výrobce příslušného notebooku- stahuj ze stránek podpory. Druhá varianta: stáhni catalisty pro desktop variantu tvé karty a uprav je programem mobility modder- tak můžeš mít ty nejnovější, ale bez záruky, že na tvém stroji budou fungovat bezchybně. Je to proto, že výrobci notebooků mají dost volnou ruku v implementaci grafického čipu (sami rozhodnou, zda karta bude mít přiřazeno IRQ, rozsah paměti...).
HP 4520s WT290EA#ARL
Toshiba Satellite A200-1ZB
Toshiba Satellite A200-1ZB
Potřebuji nejnovější digitálně podepsané modifikované drivery pro gk nvidia 8400M GS na laptopvideo je jich strašně moc a já se pořád nemohu dopátrat na ty správné. Předem dík.
HP Pavilion dv6805,AMD Turion 64 X2 Mobile™ TL-60 2GHz,15,4"WXGA,NVIDIA GF 8400M GS-256MB,2Gb DDR2 667 MHz, 160Gb ,Vista Home Premium 32-bit
Neví někdo, jaké ovladače pro Asus GeForce 8400M-G? (Win Vista 32-bit) Mám tam 174.51 a žádný novější mi tam nejdou nainstalovat... Nevíte někdo o nějákém? na laptovideo2go jsem právě nenašel funkční.
Intel C2D T5450, 3072MB Ram DDRII 667 Mhz, nVidia GeForce 8400M-G 128 MB, Hitachi 160 GB---Asus F3Sc
Pokial nepouzijes modnuty INF subor tak instalator nevye co ma nainstalovat kedze nepozna ID tvojej grafiky...
Ten INF subor je oznaceny ako modden INF (ma to okolo 100kB) a da sa to tam stiahnut zvlast pri kazdom drivery a potom nim prepises INF subir v rozpakovanej zlozke prislusneho ovladaca(hod to do zlozky a daj nahradit )
Ten INF subor je oznaceny ako modden INF (ma to okolo 100kB) a da sa to tam stiahnut zvlast pri kazdom drivery a potom nim prepises INF subir v rozpakovanej zlozke prislusneho ovladaca(hod to do zlozky a daj nahradit )
A díky Už jsem rozběhal 180.43 Forceware. Zlepšení o dvě FPS Myslím, že tahle karta na to má, když polo někde psal, že hrál Crysis na GeForce 7000, pokud se teda nemýlim
EIDT: Ještě zkusím ten patch, ale moc si od toho neslibuju.
Nějak se mi zdá, že ta karta má málo paměti, proože se seká při hodně stromech, ne při efektech.
EIDT: Ještě zkusím ten patch, ale moc si od toho neslibuju.
Nějak se mi zdá, že ta karta má málo paměti, proože se seká při hodně stromech, ne při efektech.
Intel C2D T5450, 3072MB Ram DDRII 667 Mhz, nVidia GeForce 8400M-G 128 MB, Hitachi 160 GB---Asus F3Sc
VRAM na grafike to nebude robyt kvoli velkosti , Crysis na slabych detailoch jej vela nepotrebuje(co sa tyka velkosti) skor odozva pamate,frekvence a to ze je to iba DDR2...A inac samozrejme najviac tomu vadi 8SP jednotiek v grafike...
Inac som to hral na Go7300 a to je minimalne o polovicu vykonejsie ako Ge7000...
Inac daj si tam patch 1.2 par snimkov ty to prida a hlavne nebudes mat take prepady...
A samozrejme aktualizuj DirectX a maj vsetky zbytocnosti co spomaluju system vypnute...
Co sa tyka samotneho ovladaca tak si na Crysis pozri daky starsi myslim ze diskusie na laptopvideo2go ty k spravnemu vyberu pomozu...A nastav si v nvidia control paneli pod 3D na maximum performance...
Inac som to hral na Go7300 a to je minimalne o polovicu vykonejsie ako Ge7000...
Inac daj si tam patch 1.2 par snimkov ty to prida a hlavne nebudes mat take prepady...
A samozrejme aktualizuj DirectX a maj vsetky zbytocnosti co spomaluju system vypnute...
Co sa tyka samotneho ovladaca tak si na Crysis pozri daky starsi myslim ze diskusie na laptopvideo2go ty k spravnemu vyberu pomozu...A nastav si v nvidia control paneli pod 3D na maximum performance...
gorejsi píše: Už jsem rozběhal 180.43 Forceware. Zlepšení o dvě FPS
No já tam dal jen 176.37 a FPS má zlepšení také o 2 a v 3D marku je zlepšení o 111 bodů.
EDIT: ale ty ovladače jsem musel stáhnout odjinud z laptopvideo mě nejdou vůbec stáhnout akorát příslušný modifikovaný INF. sobor.
HP Pavilion dv6805,AMD Turion 64 X2 Mobile™ TL-60 2GHz,15,4"WXGA,NVIDIA GF 8400M GS-256MB,2Gb DDR2 667 MHz, 160Gb ,Vista Home Premium 32-bit
žádost
Ahoj všem, měl bych na Vás prosbu. Potřeboval bych poradit jak modifikovat novější drivery pro grafickou kartu 9600M GT. Dneska mi přijde nový notebook s touto VGA, budu tam instalovat Visty, ale jelikož neumím anglicky (joo stará škola, tam byla ruština) vůbec nerozumím tomu co s těma driverama mám udělat. Stáhl jsem si Nvidia Mobility Modder a nové drivery, ale to je vše co jsem pochopil. Neukamenujte mne proto prosím a pmozte mi česky. Děkuji moc...