tak to je velice zajimave protoze to jsi asi samotny pripad zatim to nebeha ani na Ge 200 moc dobre http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=300 na ATI kartach to nebezi skoro vubec a na Ge 280 GTX jakz takzThorus píše:Tak jsem si teď upravil .inf soubor pro ty nové drivery, a GTA 4 mi jde v interiérech kolem 40FPS a na ulici 20-30FPS. Detaily mám nastavené jako v předchozím benchmarku (stejné jako na konzolové verzi).
Nechápu jak vám to může jít na HD 4850 16-20 FPS
GTA 4
-
- _-=*Open Source*=-_
- Kontaktovat uživatele:
Jedinou pravdou je, že všichni lžou
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
Můj weboblogo něco about IT and something viz. tlačítko WWW Miláček Lenovo X220
MSI GX600 -> Lenovo T500 -> Lenovo X220 -> Asus Zenbook prime -> Lenovo X220
-
- píše často
Thorus píše:Tak jsem nainstaloval novější ovladače ( http://laptopvideo2go.com/forum/index.p ... opic=21883 ), vyresetoval RivaTunerem (navod http://laptopvideo2go.com/forum/index.p ... opic=22100 ), grafiku nastavil podle http://www.gtaforums.com/index.php?showtopic=378730 tak, aby vypadala jako na konzolové verzi (tzn žádné "PC exclusive higher view distance, nebo dynamic shadows... na hraní to úplně stačí) a jde to najednou naprosto krásně. Průměrně 20-30FPS. (Texture quality mě nepustí na High, protože mám "jen" 512 MB paměti na grafice. High povolí jen u gigových). Moje konfigurace viz. podpis.
Můj benchmark
Statistics
Average FPS: 22.60
Duration: 37.08 sec
CPU Usage: 97%
System memory usage: 80%
Video memory usage: 96%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 800 (60 Hz)
Texture Quality: Medium
Render Quality: High
View Distance: 21
Detail Distance: 10
Hardware
Microsoft® Windows Vista" Home Premium
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9600M GT
Video Driver version: 180.70
Audio Adapter: Reproduktory (Realtek High Definition Audio)
Intel(R) Core(TM)2 Duo CPU P7350 @ 2.00GHz
File ID: Benchmark.cli
to je divny, ja mam Acer Aspire 6935G
Intel Core 2 Duo P7350 2GHz, 4GB RAM a NVIDIA GeForce 9600M GT
a ani kdyz dam vsechno na totalni min a rozliseni 800x... tak se to neda hrat... a to uz sem zkousel presne to co si udelal...
To bude asi tim, ze mas slabsi procesor. A kdyz se kouknes na to vytizeni CPU - 97%, pokud mas oproti nemu slabsi procik, tak te dost omezuje.
EDIT: Ted koukam, ze ma to samy co ty. Hm, tak to bude nejaka alchymie, nebo mas nejaky neporadek v notasu, ktery bezi na pozadi.
EDIT: Ted koukam, ze ma to samy co ty. Hm, tak to bude nejaka alchymie, nebo mas nejaky neporadek v notasu, ktery bezi na pozadi.
Apple MacBook Pro 13" Retina - Late 2012
Statistics
Average FPS: 8.44
Duration: 36.98 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 72%
Video memory usage: 82%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (60 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Low
View Distance: 1
Detail Distance: 1
Hardware
Service Pack 1
tak nevim jestli sem blbej ja nebo ten notebok
nevim proc ale takhle strasne se mi hryze i gothic 3 coz neni zrovna nova hra
Average FPS: 8.44
Duration: 36.98 sec
CPU Usage: 96%
System memory usage: 72%
Video memory usage: 82%
Graphics Settings
Video Mode: 800 x 600 (60 Hz)
Texture Quality: Low
Render Quality: Low
View Distance: 1
Detail Distance: 1
Hardware
Service Pack 1
tak nevim jestli sem blbej ja nebo ten notebok
nevim proc ale takhle strasne se mi hryze i gothic 3 coz neni zrovna nova hra
Mozem potvrdit to same fps aj umna,na MSI.Damianus píše:tak to je velice zajimave protoze to jsi asi samotny pripad zatim to nebeha ani na Ge 200 moc dobre http://pctforum.tyden.cz/viewtopic.php? ... &start=300 na ATI kartach to nebezi skoro vubec a na Ge 280 GTX jakz takzThorus píše:Tak jsem si teď upravil .inf soubor pro ty nové drivery, a GTA 4 mi jde v interiérech kolem 40FPS a na ulici 20-30FPS. Detaily mám nastavené jako v předchozím benchmarku (stejné jako na konzolové verzi).
Nechápu jak vám to může jít na HD 4850 16-20 FPS
sakra, zrovna si kupuju Pavillion 1199 C2D 2,26, 4GB DDR2, 9600GT 512MB s Vistama a asi to bude spatny no...stejne mi jde o jiny hry a hraju jen obcas, kdyz to dovoli situace.GTA jsem uz dohral na PS3 a lahoda =) Desktop bohuzel koupit nemuzu, protoze se pohybuju mezi trema bydlistema a navic za mesic jedu studovat do zahranici, takze by to nemelo smysl...GTA jsem si chtel zaparti na cestach, ale jak koukam, tak se na to Rockstaři vyprdli a nechali zatizeni na procesoru, jakou u PS3, kde mimochodem v nekterych scenach taky dochazi k sekani a to ta grafika hry neni na tak vysoky urovni...asi je to ten rozlehelej svet...snad nelzou a optimalizovali, jak jen to slo, ale o tom silne pochybuji =)
HP Pavilion 1199EC Intel C2D 2x2.26, GF9600m GT 512MB, 4GB DDR2, 320GB HDD...
Tak prý brzy vydají patch, který opraví:
* Padání hry po zobrazení loga, které detekovali někteří hráči v Německu
* Pár vylepšení video editoru, které budou zkvalitňovat vyrenderované video a zlepší jeho pojmenovávání
* Opravení bugu při bowlingu, kdy se nedal prakticky hrát s myší, která měla nějakou vyšší senzitivitu
* Opravení stínů u grafické karty ATI 1900
* Zlepšení práce s pamětí počítače a grafické vylepšení částic, což trochu zmírní nároky a zvýší kvalitu
* Opravení resetu vlastní postavy v multiplayeru = její nastavení se zachová i pro další spuštění
* Podpora pro DirectInput pro konzolové a PC ovladače
* Celkové vylepšení výkonu, Rockstar slibuje, že z každého PC vymáčkne co se dá, ovšem v rámci mezí, tedy nepovolí 100% vytížení procesoru nebo přehřívání grafiky při vyšším výkonu než je možné
* Malý upgrade pro Rockstar Social Club aplikaci, tím zmizí chyba MMA10 a nemožnost spuštění hry po přihlášení k profilu
A ještě mám malý návod pro ty, co si chtějí nastavit vyšší detaily než jim povolí nabídka. Vytvořte si v kořenovém adresáři hry textový soubor "commandline.txt" a do něj pod sebe napište -norestrictions -nomemrestrict .
Mně to například povolilo textury na High. Hra teď vypadá mnohem líp, a i když to píše že jsem přesáhl paměť grafiky o několik stovek, tak to běhá stejně jako předtím.
PS: Taky jsem se teď dočetl na jednom fóru, že na zvýšení FPS pomůže i vypnout "Clip Capture" v menu Game.
* Padání hry po zobrazení loga, které detekovali někteří hráči v Německu
* Pár vylepšení video editoru, které budou zkvalitňovat vyrenderované video a zlepší jeho pojmenovávání
* Opravení bugu při bowlingu, kdy se nedal prakticky hrát s myší, která měla nějakou vyšší senzitivitu
* Opravení stínů u grafické karty ATI 1900
* Zlepšení práce s pamětí počítače a grafické vylepšení částic, což trochu zmírní nároky a zvýší kvalitu
* Opravení resetu vlastní postavy v multiplayeru = její nastavení se zachová i pro další spuštění
* Podpora pro DirectInput pro konzolové a PC ovladače
* Celkové vylepšení výkonu, Rockstar slibuje, že z každého PC vymáčkne co se dá, ovšem v rámci mezí, tedy nepovolí 100% vytížení procesoru nebo přehřívání grafiky při vyšším výkonu než je možné
* Malý upgrade pro Rockstar Social Club aplikaci, tím zmizí chyba MMA10 a nemožnost spuštění hry po přihlášení k profilu
A ještě mám malý návod pro ty, co si chtějí nastavit vyšší detaily než jim povolí nabídka. Vytvořte si v kořenovém adresáři hry textový soubor "commandline.txt" a do něj pod sebe napište -norestrictions -nomemrestrict .
Mně to například povolilo textury na High. Hra teď vypadá mnohem líp, a i když to píše že jsem přesáhl paměť grafiky o několik stovek, tak to běhá stejně jako předtím.
PS: Taky jsem se teď dočetl na jednom fóru, že na zvýšení FPS pomůže i vypnout "Clip Capture" v menu Game.