integrovaná grafárna a hry

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Sapfo
občas něco napíše

integrovaná grafárna a hry

Příspěvekod Sapfo » 04 led 2009 01:06

chtěl jsem se zeptat jesli máte někdo zkušenosti s integrovanýma graf. kartama
mám pracovní notas sice to ma AMD turion 64 2x TL 60 2 GHz,RAM 4GB , ale má to integrovanou grafarnu geforce 7150 ma se Upnout az na 1Gb
je mi uplně jasné že s touhle grafarnou si moc her nazahraju ale zajimalo by mě co na tom můžu rozchodit a jestli se dá nějakým způsobem te grafarně pomoc. (případně alternativa expterní grafarna atd.)
předem dik za rady a zkušenosti

prostepoky
píše často

Příspěvekod prostepoky » 04 led 2009 01:11

Fascinuje mě, proč jsou lidé, kteří mají dotyčný notebook doma ptají na fóru, co na něm rozjedou. :) Protože jedinou konkrétní odpověď mohou dostat opět od uživatele, který má notebook doma stejně jako oni. Takový dotaz má smysl v případě, že notebook ještě nemám a chci se informovat, ale psát z něj dotazy, co mi na něm pojede.. :)
Ale k věci, na integrovaných grafikách se dají rozjet prakticky všechny starší kousky a klasický hry. Kde je strop ti nepovím - vyzkoušej to.

heretik
píše často

Příspěvekod heretik » 04 led 2009 11:01

ibaze on sa pyta ako vytunit tu grafiku, aby dostal z nej co najviac, a ta je odpoved asi jasna - treba skusat ovladace

polo

Příspěvekod polo » 04 led 2009 11:42

Upratat si v OS , povypinat vsetky zbytocne sluzby,programi atd. Nastavit si profil v nvidia paneli na max. performance a skusat ovladace...

Sapfo
občas něco napíše

Příspěvekod Sapfo » 04 led 2009 22:47

s těma ovladačemi to nějak nechapu snažím se tam mít vždy ty nejaktualnější co najdu.

polo

Příspěvekod polo » 04 led 2009 22:49

Ovladace s tadialto www.laptopvideo2go.com/forum vyssie cislo neznamena ze to bude mat aj lepsi vykon...

Zpět na „Notebooky a hry“