Jaké hry hrajete na NTB nejraději? A na co se těšíte?
tak jsem zkusil NFS undercover, fifu 09, NHL 09, fallout3 a nic mě nechytlo
snad jenom na chvilku jsem zůstal u PESka, ale vzhledem k pro mě blbému rozlišení (nemá to 1600x900) jsem to smazal..
zrovna se chystám na Shaun White Snowboarding, kterej mě snad přes zimu zabaví. láká mě Assasins Creed engine a jako milovníka sněhu sníh
pak vám sem napíšu dojmy, na tuhle hru se ale moc těším
snad jenom na chvilku jsem zůstal u PESka, ale vzhledem k pro mě blbému rozlišení (nemá to 1600x900) jsem to smazal..
zrovna se chystám na Shaun White Snowboarding, kterej mě snad přes zimu zabaví. láká mě Assasins Creed engine a jako milovníka sněhu sníh
SONY VAIOFW 11E
C2D P8400; 3GB RAM; ATI 3470; Windows Vista Home Premium SP 1
-
- píše často
Shaun White Snowboarding již hraju, je to docela dobrý. Jen ovládání na notebooku bez numerické klávesnice je docela krkolmnýnoviisek píše:zrovna se chystám na Shaun White Snowboarding, kterej mě snad přes zimu zabaví. láká mě Assasins Creed engine a jako milovníka sněhu sníh
Jinak je to ale dobrá hra, která chce něco zručnosti na zvládnutí náročnějších závodů Ale dá se to hrát i jen jako GTA, protože má člověk naprostou volnost po celym areálu (vlastné 5-ti různých hor) a může si jen tak jezdit lanovkou, sjíždět sjezdovky a sbírat Euro "tokeny"
Thorus píše:Shaun White Snowboarding již hraju, je to docela dobrý. Jen ovládání na notebooku bez numerické klávesnice je docela krkolmnýnoviisek píše:zrovna se chystám na Shaun White Snowboarding, kterej mě snad přes zimu zabaví. láká mě Assasins Creed engine a jako milovníka sněhu sníh
Jinak je to ale dobrá hra, která chce něco zručnosti na zvládnutí náročnějších závodů Ale dá se to hrát i jen jako GTA, protože má člověk naprostou volnost po celym areálu (vlastné 5-ti různých hor) a může si jen tak jezdit lanovkou, sjíždět sjezdovky a sbírat Euro "tokeny"
to už mě víc bavil SUPREME SNOWBOARDING. Docela mě zklamalo to ovládání i na stolním je to na pytel....
SONY VAIOFW 11E
Re: Jaké hry hrajete na NTB nejraději? A na co se těšíte?
noviisek píše:Zajímalo by mne, jaký žánr her na NTB preferujete.
Patříte do skupiny která na nádraží při čekání na vlak sběsile kliká a sbírá fragy?
Mno ja na nádraží moc NTB nevytahuju aby mi ho někdo neukradl
MSI GX623-614CZ Intel C2DUO P8400/HD4670 512MB/500GB/
-
- občas něco napíše
-
- guru
velkydena: a mezítím občas i spíš nebo chodíš do školy nebo tak něco??? taky bych sem mohl vypsat všechny novější hry
a to hraju max CoD4 večer s kámošem na odreagování a pak jsem zkoušel Fallout 3 ale to je pro mě osobně propadák páč Fallout 2 je nejzásadnější hra rpg co kdy byla a 3 ji nešahá ani po kotníky na hry je stolní počítač
a to hraju max CoD4 večer s kámošem na odreagování a pak jsem zkoušel Fallout 3 ale to je pro mě osobně propadák páč Fallout 2 je nejzásadnější hra rpg co kdy byla a 3 ji nešahá ani po kotníky na hry je stolní počítač