Ovladače pro mobilní grafické karty
hľadám nové ovládače na intel gma x4500mhd...na stránke lenova majú už pekného pol roka staré a keď som stiahol novšie z domovskej stránky INTELu,tak mi ich jednoducho nechce nainštalovať skúste niekto poradiť čo s tým...vopred dík
Lenovo ThinkPad R500(intelGMA) + Advanced MiniDock
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
HP EliteBook 8540p(3y NBD) + HP Advanced Docking Station
máte už někdo nainstalované nejnovější ovladače od Nvidie 185.85?
já jsem je instaloval, ale po nainstalování mi začal jakoby zrnět display a nerozjela se zadna hra
já jsem je instaloval, ale po nainstalování mi začal jakoby zrnět display a nerozjela se zadna hra
ASUS M50Vn; CPU T9400 2,53GHz; GPU GeForce 9650M GT 1GB; RAM 4GB; WSXGA+ 15,4" 1680x1050px; 2xBlu-Ray; Windows Vista Home Premium 32bit;
^^zrovna jsem delal reinstal systemu a tak jsem pri te prilezitosti zkusil tuto verzi driveru...a vratil se zpet k 180.84 (FL90, 8600GT). Opet nefunguje PowerMizer a taktovani taky nejde, resp. jde, ale jen pameti, jadro mi nepovolil ani o 1MHz. Ono o to taktovani mi tak nejde, nejaky ten narust vykonu u tech novych driveru by snad mohl byt, takze by se to aji vyrovnalo, ale to, ze ve 2D rezimu jede porad na plne takty, me celkem stve. V mem pripade je to rozdil kolem 4oC, coz je kolem hranice, kdy se mi zapina vetracek. A protoze mi notas jede nonstop a je se mnou v mistnosti pres noc, chci mit klid. Takze pro me je i tato verze bohuzel sklamani.
taky sem si stahn nove ovladace(185.85) a zatim vez problemu.moc sem je netestoval ale zatim vsechny hry jsem spustil bez problemu.bal sem jestli se nebude prehrivat grafika protoze na foru toshiba se nedoporucovalo ty beta ovladace instalovat protoze to pry nema nejakou funkci aby se v pripade prehrati notebook vypnul nebo restartoval.ale kdyz se tam objjevili WHQL ovladace tak sem je zkusil a pri hrani crysis warhead jsem zadny problemy s teplotou nemel(mereno everestem)
Toshiba Qosmio F50-108
aliiiaser: podtaktování grafiky by se mělo zabránit vypnutím funkce "powermizer" v ovládacím panelu nvidie. Mě ta funkce taky nefunguje na 100% (ve 2D se někdy nepodtaktuje), ale hry mi jedou normálně (World in Conflict, Pro evolution soccer)
EDIT: tak ten powermizer v ovládacím panelu není (viděl jsem ho tam v jiné verzi). Po delším testování mi taky připadá, že výkon kolísá. Vrátil jsem se k úplně prvním ovladačům co nvidia uvolnila pro notebooky.
EDIT: tak ten powermizer v ovládacím panelu není (viděl jsem ho tam v jiné verzi). Po delším testování mi taky připadá, že výkon kolísá. Vrátil jsem se k úplně prvním ovladačům co nvidia uvolnila pro notebooky.
Naposledy upravil(a) kubino dne 02 čer 2009 15:19, celkem upraveno 1 x.
[size=92]Compal->Asus->Dell (Razer->Logitech)[/size]
Ahoj, hledám nějaké novější ovladače funkční na booku s HD3650 (podpis), poslední originální ovadače jsou 8.452.2. Zkoušel jsem modlé i modovat sám, laptop naběhne, ale hry vesměs nefungují.
Ptám se tedy na ověřené kombinace, děkuji .
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
ovladace
Mě se ve hrách jako je assasins creed nebo burnout paradise zacne tak na 3 sekundy trhat hra neuveritelnym spusobem a vetrak zacne jit na 100% ale to zacalo az s ovladaci 185.85 pred tim sem mel 179, ted sem aplikoval i moddifikovane a u tech potize pretrvavaji
ACER Aspire 7730G-734G32MN
Zax19 píše:Ahoj, hledám nějaké novější ovladače funkční na booku s HD3650 (podpis), poslední originální ovadače jsou 8.452.2. Zkoušel jsem modlé i modovat sám, laptop naběhne, ale hry vesměs nefungují.
Na strankach amd vyber 4k radu a jsou tam nove
MSI GT735
Zdravicko mam celkem problem. Chci nainstalovat jakekoliv novejsi drivery na GPU Radeon 4650 v os Vista 32. Modifikuji je bez problemu v (Mobility Modder.NET), ve spravcich uctu deaktivuji UAC. Dam instalaci jiz modifikovanych driveru. Instalace probehne(ale podivne rychle) s tim, ze vse se v poradku naistalovalo. Restartnu compa pote znovu hlaska, ze drivery byly naistalovany,ale kdyz jdu zkontrolovat aktualnost ovladacu. Tak jsou tam porad 8.12. Nevite nekdo cim by to mohlo byt? Neni treba mozne, ze Mobility Modder nezna radu GPU 46xx? Popripade neexistuje nejaky jiny software ve kterem by to mohlo jit? Dikes
No podpora aktuálnych kariet je vždy vypísaná na stránke http://www.driverheaven.net/modtool.php, pokiaľ viem najnovšie 46XX nepodporuje, ale treba pozerať..aktualizujú ho dosť často .Dalšia možnosť je stiahnuť Omega drivery a vyskúšať.. http://www.omegadrivers.net/ati.php
Sony Vaio FW31J, Zalman NC-2000, Logitech VX Nano, Windows 7