Ahoj, snažim se už asi 3 dni zprovoznit KotOR II a pořád nic. Naběhne mi pouze úvodní video, a pak mi note hodí chybovou hlášku, že SWKOTOR přestal správně pracovat
Mam notebook ASUS, Intel Core 2 Duo CPU 2.0 GHz, 3GB RAM, grafiku Mobile Intel 4 Series Express Chipset Family (myslim že s nejnovějšími ovladači, ty sem instalovala dnes)...
Zkoušela sem to zpouštět přes kompatibilitu s XP, přes správce, se starými ovladači a nic. Zkoušela sem tam už na jednu radu přepsat jeden soubor ale to mě pustilo akorát k tomu videu (předtím to hodilo chybovou hlášku hned po spuštění). Poraďte prosím, už nevim co s tim
Kotor II
- Chlebovnik
- guru
Copypasta:
Kdyžtak ještě zkus před spuštěním dát Configure > Disable Movies.
P.S.: Pokud to bude fungovat, musíš hrát za temnou stranu.
1. Click Start » Settings » Control Panel » Display » Settings » Advanced » Intel Extreme Graphics (or Intel® Graphics Media Accelerator) » Graphics Properties...
2. Click the OpenGL tab.
3. Select Blit as the Flipping Policy.
Kdyžtak ještě zkus před spuštěním dát Configure > Disable Movies.
P.S.: Pokud to bude fungovat, musíš hrát za temnou stranu.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p