Půjde Counter Strike 1.6 na win 7 x64?
Půjde Counter Strike 1.6 na win 7 x64?
Zdar,
brzy si budu kupovat notebook a vzhledem k tomu,že jsem vášnivý hráč Counter-striku 1.6,zajímá mě,jestli si tuto klasiku zahraju i na windows 7 v 64 bitové verzi (případně jaký patch bych měl použít-na win xp mám patch v36).
Předem děkuju za odpověď
brzy si budu kupovat notebook a vzhledem k tomu,že jsem vášnivý hráč Counter-striku 1.6,zajímá mě,jestli si tuto klasiku zahraju i na windows 7 v 64 bitové verzi (případně jaký patch bych měl použít-na win xp mám patch v36).
Předem děkuju za odpověď
orgasmic píše:Cekam na vase reakce ohledne cheatu
Delate machry jak funguji a kdyz clovek vyvrati Vas flame, tak bez odezvy
skusil som wallhack a isiel v pohode,cs mi ide normalne pod opengl tak neviem preco by nemali ist,mam catalysty 9.12
MSI AMD Turion X2 TL58 1.9GHz,2GB RAM,HD 2600 512MB,250GB HDD,17",Windows 7 Ultimate x86
no tak můžu vám říct že jsem si byl tak jistej že mi to v pohodě půjde nainstaluju to zapínám a chyba vyskočí tabulka "available memory less than 15mb!!!" a konec koukal jsem se na netu ze to dela i pod vistama ale nikde žádný rozřešení věděl by někdo co s tím ?
ASUS PRO66IC-JX110V/ C2D T5900/ 16" LED CS 1366x768/ GT220M 1GB/ 4GB/ 500GB 5.4k/ DVD/ WF/ CAM/ HDMI/ WIN 7 HP