brothers in arms road to hill
brothers in arms road to hill
podarilo se nekomu rozjet tuto hru na notebooku? pisou ze hra nepodporuje notebook graf karty,pritom far cry bezi bez problemu na mem notebooku
-
- občas něco napíše
Re: brothers in arms road to hill
Toshiba Qosmio X 300 vše MAX rozlišení 1680x1050.Fps 60.piblss píše:podarilo se nekomu rozjet tuto hru na notebooku? pisou ze hra nepodporuje notebook graf karty,pritom far cry bezi bez problemu na mem notebooku
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Ja sem hral na notebooku Brothers in Arms Hells Highway a vse v pohode. Akorat se mi nepodarila zprovoznit cestina:)
Lenovo Y500 [ FullHD, Intel Core i5 3230M, NVIDIA GeForce GT 750M 2GB GDDR5, 4GB DDR3, 1TB HDD, Win 8.1 64-bit ]
Samsung Galaxy Tab 3 [ 7 palců, 8 GB, verze SM-T210 ]
iPhone 4 [ 16 GB, iOS 7.1.2, nonJB, O2 CZ ]
Samsung Galaxy Tab 3 [ 7 palců, 8 GB, verze SM-T210 ]
iPhone 4 [ 16 GB, iOS 7.1.2, nonJB, O2 CZ ]
Pánové měl bych dotaz, zkouším rozeběhnout Brothers in Arms: Hell's Highway a když chci hru spustit, háže mi to errory, že chybí dll knihovny.
Dvě se mi povedlo stáhnout, ale tu další nemohu sehnat. Jedná se o PhysXExtensions.dll.
Co jsem projížděl Google, tak by to na mé sestavě mělo běžet, i když to má problémy s ATI kartami, ale až průběhem hry, takže by to mělo jít aspoň spustit. BTW. ovladače grafické karty mám nejaktuálnější, stáhl jsem si i nějaký hot fix.
Moje sestava:
HP Probook 4510s
ATI HD 4330, 512 MB
4 GB RAM
Intel Core 2 Duo
OS Win 7 x86
Dvě se mi povedlo stáhnout, ale tu další nemohu sehnat. Jedná se o PhysXExtensions.dll.
Co jsem projížděl Google, tak by to na mé sestavě mělo běžet, i když to má problémy s ATI kartami, ale až průběhem hry, takže by to mělo jít aspoň spustit. BTW. ovladače grafické karty mám nejaktuálnější, stáhl jsem si i nějaký hot fix.
Moje sestava:
HP Probook 4510s
ATI HD 4330, 512 MB
4 GB RAM
Intel Core 2 Duo
OS Win 7 x86
HP ProBook 4510s, Intel Core 2 Duo, ATI HD4330, 4 GB RAM, HDD 500 GB, OS WIN7 x86 Ultimate
Re: brothers in arms road to hill
Road to Hill jsem myslím hrál u své přítelkyně na Toshibě s integrovanou kartou a šlo to hrát v pohodě...piblss píše:podarilo se nekomu rozjet tuto hru na notebooku? pisou ze hra nepodporuje notebook graf karty,pritom far cry bezi bez problemu na mem notebooku
HP ProBook 4510s, Intel Core 2 Duo, ATI HD4330, 4 GB RAM, HDD 500 GB, OS WIN7 x86 Ultimate
-
- píše často