ACER Aspire 5820TG a StarCraft 2
ACER Aspire 5820TG a StarCraft 2
Zdravim,
Chci se zeptat, jestli mi pojede SC2 na plne detaily plynule.
Dale bych se chtel zeptat, zdali je tento notebook dobra volba pro hry.., mam na mysly hry novejsi, MAFIA2 apod.. ale urcite bych si tam chtel zahrat i W3 Dotu apod...
Taky jsem slysel, ze notebook divne piska, je to pravda ??
Dekuji za odpovedi
Chci se zeptat, jestli mi pojede SC2 na plne detaily plynule.
Dale bych se chtel zeptat, zdali je tento notebook dobra volba pro hry.., mam na mysly hry novejsi, MAFIA2 apod.. ale urcite bych si tam chtel zahrat i W3 Dotu apod...
Taky jsem slysel, ze notebook divne piska, je to pravda ??
Dekuji za odpovedi
hm teraz asi nechapem ja , ale neni to jedno aku mas uhlopriecku ? ked mas rovnake rozlisenie tak nastavis presne tie iste preferencie a nastavenie grafiky ... aspon myslim ...
orgasmic píše:Robin14:
Asi jsi to nepochopil
Rozliseni maji vsechny 3 stejne. Proto bych doporucoval 13 nebo 14, protoze na mensi uhlopricce tolik tohle rozliseni nevadi.
15.6 a HD Ready je vazne na hrane pouzitelnosti.
Qosmio F50-125, MSI GT663-417CS
no
Prostě HD ready (rozuměj ten nejlevnější LCD s nejmenším rozlišením a formátem 16:9 má pracovní plochu docela malou. (A to nemluvím o těch 768 bodech na výšku, což je vážně bída.)
MSI GT729 (C2Q 9000, ATI HD4850)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
Re: no
To se vám to rozlišení zdá opravdu málo?Mě se zdá tak akorát na rozlišení displeje a vzhledem ke grafické kartě.drk22 píše:Prostě HD ready (rozuměj ten nejlevnější LCD s nejmenším rozlišením a formátem 16:9 má pracovní plochu docela malou. (A to nemluvím o těch 768 bodech na výšku, což je vážně bída.)
Kdyby jste tam měli Full HD nebo něco jako u 17´ (1600x900) tak si toho moc na 5650 nezahrajete na medium nebo high a cenu by to u té 15 o nějaký ten tisíc zvedlo.
A taky berte v potaz že oprava poškozeného Full hd monitoru by se celkem prodražila.
Prostě se mi ta mánie za full hd líbí, u televizí nebo domácích monitorů neřeknu, ale abych to rozlišení měl pomalu i u digitálních hodinek tak to je moc

Říkám snad něco jiného?
Chcete velké fps musíte mít menší rozlišení, ale tady veškerá výhoda končí...
Znal sem lidi kteří si na 19" nastavovali 640*480 a to bylo podle nich ideální, ale to jsou exoti s 20 dioptriema, 768 bodů na výšku je prostě málo to je tak na netbook.
Chcete velké fps musíte mít menší rozlišení, ale tady veškerá výhoda končí...
Znal sem lidi kteří si na 19" nastavovali 640*480 a to bylo podle nich ideální, ale to jsou exoti s 20 dioptriema, 768 bodů na výšku je prostě málo to je tak na netbook.
MSI GT729 (C2Q 9000, ATI HD4850)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
MSI GX70 (A10 + HD8970)
-
- píše často