Máš SZ, ostatní otázky máš zodpovězený tu. Stačí si to přečíst.
Tak na C3 a GT325M to na stredni a HD plynule nebude. To nebylo ani na C5 a HD5650.
O středních jsem nemluvil, už jsem ti to psal.
Psal jsi medium textury a co se tyce dohlednosti apod, tak je to standartni nastaveni. O nejakych ctvrtinovych ci petinovych nastavenich ses nerozepisoval.
Ale rozepisoval, jen si to přečíst. Hned ze začátku jsem psal hodnoty 20/100, což je akorát tebou zmiňovaná pětina. Opravdu nse nejedná o standardní nastavení, to jsou velice nízký hodnoty na hranici snesitelnosti. Níž už se stává, že se vynořují překážky odnikud a hráč často bourá do předmětů, který se prokreslej na poslední chvíli.
Nechapu, proc porad "verbalne uhybas"
Nejsem si toho vědom.
Ty polozky (dohled apod) nemaji s kvalitou grafiky nic spolecneho.
Stojím si za tím, že mají. Mezi holou ulicí a detailně do dálky prokreslenou ulicí rozdíl vidím velký, vizuelní i výkonostní.
Za zmatek ohledně HD rozlišení se omlouvám, 1280x720 je podle mýho slovníku HDReady. Dovolím sí odcitovat wiki
"1280x720 @ 50 a 60Hz progresivní (progressive) zobrazení (“720p”) neboli HD ready". Takže jestli jsem tady plácnul nesmysl, tak je to to jediný.
A dál se nehodlám o tomhle bavit. S tou SZ dohromady nezůstala jediná otázka nezodpovězená, na další předem upozorňuju nereaguju.
Pro autora topiku: GTA IV ti na týhle mašině půjde. V nízkých nastaveních (viz. příspěvky výš), ale půjde a kousat se nebude.