Deus EX Human Revolution
Deus EX Human Revolution
Tak jsem testoval tuto hru a pro majitele notebooků má perfektní optimalizaci.Takže na NVidii GT 540 nebo AMD 5650 plně hratelné.A hra jako taková velmi dobře zpracované pokračování.Hodnotím obligátní 9tkou.Bravo!
EDIT:pozor ideální je na tuto hru 4jádrové CPU.
EDIT:pozor ideální je na tuto hru 4jádrové CPU.
Naposledy upravil(a) roman2277 dne 30 srp 2011 09:54, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Docela by mě zajímalo na čem nejhorším se to dá rozběhat
. Z desktop testů jsem se trochu bál, protože to je prý celkem náročné na CPU a nevypadá to zrovna hezky...
Stolní HD 6450 to rozběhá, ale tam bude asi velký vliv toho i5 na 5GHz použitého v testu.
http://www.tomshardware.com/reviews/deu ... ,3012.html

Stolní HD 6450 to rozběhá, ale tam bude asi velký vliv toho i5 na 5GHz použitého v testu.
http://www.tomshardware.com/reviews/deu ... ,3012.html
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
No běží to na enginu Crystal Dynamicu.Vizuálně standartní .Jinak jsem to testoval na 4jádrech.Zítra to ještě otestuji na 2jádrech.Další hra která bude evidentně vyžadovat 4jádrový procesor.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
roman2277 píše:No běží to na enginu Crystal Dynamicu.Vizuálně standartní .Jinak jsem to testoval na 4jádrech.Zítra to ještě otestuji na 2jádrech.Další hra která bude evidentně vyžadovat 4jádrový procesor.
Budu rád za info. Mám Ati mobility 5650 a jestli to naní půjde dobře tak budu moc rád. Procesor mám i5 430 M tak snad to nebude moc brzdit :/.
Tak jsem to otestoval i na 2jádrech a evidentně CPU brzdí grafickou kartu.Jsou tam pády pod 20 fps.Například na notebooku s Nvidií GT 540M a CPU Intel i3 2.3Ghz v rozlišení 1366x768 je to sice hratelné,ale žádný zázrak.Kdežto na 4jádru to nepadá pod 40 Fps.
- Chlebovnik
- guru
Samozřejmě že to rozjede,ale jsou tam dost velké pády i pod 10fps. Na 4jádru to třeba spadne z 80 na 40 a na 2jádru že 40 na 10 fps.Takže ta optimalizace je dvousečná.Martufi píše:No bude na tom lépe, ale zas až tak asi ne. Ale podle mně se nemusíš bát, že by jsi to nerozjel.
- Chlebovnik
- guru
hraju to na 1680x1050 na full s vyhlazováním a pořád 60fps, x4 3,8ghz phenom, amd 6850, ale nějak mě to nebere, dost pomalá hra, pořád se někde plížit, hackovat, plno textů, kdybych na to měl 100% čas možná by to byla slušná hra.
Naposledy upravil(a) lean dne 30 srp 2011 17:14, celkem upraveno 1 x.