Hry - doporuceni
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
A čo tak PS1 cez emulator, urobíš si image cez trebarz CD Clone a hráš bez problemov, notebook sa ti neprehreje určite, hry na PS1 sú za bagatel orginály, za 30 centov nie je problem kupit funglovky
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
Za mě můžu doporučit nejlepší singleplayer RPG všech dob - Gothic 1, Gothic 2 (s datadiskem!!), Gothic 3. Naprosto perfektní hry... na Arcanii: Gothic 4 se vyser
Jinak dále ještě Star Wars Jedi Knights: The Jedi Academy, Vietcong 1, Diablo 2,..
Jinak dále ještě Star Wars Jedi Knights: The Jedi Academy, Vietcong 1, Diablo 2,..
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
Tetralogie Gothica je pro mně klasika. To bych mohl hrát pořád dokola ovšem kromě toho 4 dílu. PiranhaBite se na to vykašlali a udělali vlastní "Risen", který mě dále moc baví a libí se mi.
Jinak stále díky a díky moc za nápady. Zkusil sem některé novější "pecky", že jim dám ještě šanci a nezlomím nad nimi hůl. Bohužel.. R.A.G.E nevypadá špatně, ale to je asi tak všechno. Mafia 2 není mafie už. Mafie byla jenom jedna ke které se dá pořád vracet s chutí. A v poslední řadě trilogie Assassinu mně opravdu velice mile překvapila a tak jsem se ponořil do děje, že se nemohu dočkat - Revelations. Na to jak jsem neměl v lásce tyto rádoby hry, které učí hráče asi přes 2 hodinu, jak se ta hra hraje a člověk musí přemýšlet a ani se neodraguje u toho, je tato hra pro mně takovým Klenotem doporučuji.
Předem promiňte za lehký off-topic. Pravdou zůstává, že hry typu Tycoon, Incubation, M&M stejně nejvíce zabaví na baterku a hlavně na přednáškách, které nemají konce a jsou někdy velice nezáživné.
P.S : Hledal jsem na internetu dobrých pár hodin a nepochopil jsem, jak jste to vlastně mysleli s tou emulací PS1 na PC. Takže jsem asi úplně blbé , jinak díky moc, kdyby jste mi nějak mohli ještě pomoci s tím, jak mohu rozjet zlaté pecky PS1 - Tekken 3, REsident evil atd.. atd.. na svém Lenovu.
Jinak stále díky a díky moc za nápady. Zkusil sem některé novější "pecky", že jim dám ještě šanci a nezlomím nad nimi hůl. Bohužel.. R.A.G.E nevypadá špatně, ale to je asi tak všechno. Mafia 2 není mafie už. Mafie byla jenom jedna ke které se dá pořád vracet s chutí. A v poslední řadě trilogie Assassinu mně opravdu velice mile překvapila a tak jsem se ponořil do děje, že se nemohu dočkat - Revelations. Na to jak jsem neměl v lásce tyto rádoby hry, které učí hráče asi přes 2 hodinu, jak se ta hra hraje a člověk musí přemýšlet a ani se neodraguje u toho, je tato hra pro mně takovým Klenotem doporučuji.
Předem promiňte za lehký off-topic. Pravdou zůstává, že hry typu Tycoon, Incubation, M&M stejně nejvíce zabaví na baterku a hlavně na přednáškách, které nemají konce a jsou někdy velice nezáživné.
P.S : Hledal jsem na internetu dobrých pár hodin a nepochopil jsem, jak jste to vlastně mysleli s tou emulací PS1 na PC. Takže jsem asi úplně blbé , jinak díky moc, kdyby jste mi nějak mohli ještě pomoci s tím, jak mohu rozjet zlaté pecky PS1 - Tekken 3, REsident evil atd.. atd.. na svém Lenovu.
Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, GT 555M GDDR5
- stavač
- guru
- Kontaktovat uživatele:
Emulacia PS1 je to: Software Playstation, nastavíš si notbuk v emulatore ako grafika v 3D, zvuk, rychlost orazkov, rychlost mechaniky a z emulatoru spustíš Cd alebo image hru PS1, klavesamy ovladaš hru, je to jednoduché
P 3-733MH, zd: MSI, ram 640MH pc133, hdd 40Giga+hdd 60Giga, Ati Radeon 9600 AGP 8x, os Windows vista Ultimate SP2 An+Ua+Ru+Sk
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... amQ-Xxc1M4
tenhle mod na moji oblibenou hru vam muzu dopurucit,vypada pak o moc lepe
tenhle mod na moji oblibenou hru vam muzu dopurucit,vypada pak o moc lepe