ATi Radeon HD 2600 - linky, ovladače, doporučení
vypnute uac mam,xml by mely mit visty snad nainstalovany uz v zakladu(v tom programu mi to pise vsechny 3 kontroly passed).Najdu adresar,dam modify,pak instal a nic.
Zkousel sem to s odinstalovanyma ovladacema a fakt se proste nic nenainstaluje(krom filtru na northbridge a install manageru),samotne ovladace se proste nenainstaluji :/
Pouzivam ovladace pro vista 64 z game.amd.ati.Celej ten balicek(hned ten prvni suite) ten modifikuju.Ale proste to nic nenainstaluje.Mam gx610px od MSI.
Jeste sem ted na netu nasel primo od MSI nejake nove ovladace vydane 10.10. Tak je mozny,ze to sou ty novy(i kdyz ty na ofic strankach vysly 11.10).Mozna ze to dostali jako vydavatele driv.Vyzkousim je.
Zkousel sem to s odinstalovanyma ovladacema a fakt se proste nic nenainstaluje(krom filtru na northbridge a install manageru),samotne ovladace se proste nenainstaluji :/
Pouzivam ovladace pro vista 64 z game.amd.ati.Celej ten balicek(hned ten prvni suite) ten modifikuju.Ale proste to nic nenainstaluje.Mam gx610px od MSI.
Jeste sem ted na netu nasel primo od MSI nejake nove ovladace vydane 10.10. Tak je mozny,ze to sou ty novy(i kdyz ty na ofic strankach vysly 11.10).Mozna ze to dostali jako vydavatele driv.Vyzkousim je.
Nevím, kam klikáš na to install, ale postup je tenhle:
> stáhnout desktopové drivery pro vybraný OS
> pro jistotu smazat nynější
> spustit instalátor driverů, nechat rozbalit a jakmile se objeví instalační okno, vypnout
> otevřít modtool, najít složku s rozbalenýma driverama (obvykle C:\\ATI\Support), kliknout na modify
> zavřít modtool, najet do složky viz výš a spustit setup.exe
> stáhnout desktopové drivery pro vybraný OS
> pro jistotu smazat nynější
> spustit instalátor driverů, nechat rozbalit a jakmile se objeví instalační okno, vypnout
> otevřít modtool, najít složku s rozbalenýma driverama (obvykle C:\\ATI\Support), kliknout na modify
> zavřít modtool, najet do složky viz výš a spustit setup.exe
ASUS F3Ka, Arch linux
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
bo neznamená nebo, ale protože (neboť)..
Je to tady
http://www.vistax64.com/drivers/98637-a ... -64-a.html
Mám aktuální NOD32 a nic mi nezahlásil, tak by to mělo být i bez virů.
http://www.vistax64.com/drivers/98637-a ... -64-a.html
Mám aktuální NOD32 a nic mi nezahlásil, tak by to mělo být i bez virů.
Tak po tom co si všichni naplno užíváte suprových 7.10. Bych tu měl dotaz ohledně řízení spotřeby Powerplay. Víte někdo, jak se to dynamicky taktuje? Tedy v jakých rozmezích čip pracuje a jestli to jde změnit? Co jsem zatím na NB použil, tak všechno mi ukazovalo 500/400....
P.S. Víte ještě jak zjistit, jaká grafická paměť je v NB. Nemyslím frekvenci, ale skutečné časování pamětí z výroby. Trochu mě totiž naštvalo, že karta jede na 500/400, i když oficiální specifikace Ati HD2600 je 500/600.
P.S. Víte ještě jak zjistit, jaká grafická paměť je v NB. Nemyslím frekvenci, ale skutečné časování pamětí z výroby. Trochu mě totiž naštvalo, že karta jede na 500/400, i když oficiální specifikace Ati HD2600 je 500/600.
no mna by zas zaujimalo ako mozem grafu nataktovat bez toho, aby sa mi takty vracali na povodne hodnoty. Mam catalyst 7.10, vistu, vypnuty powerplay a neuspesne som to skusal zatial cez atitool, ati tray tools a amd gpu clock tool
Toshiba A200 1M8: C2D 7100, 4GB RAM, HD2600 500/400, 160GB,
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
SB X-fi Surround 5.1, Logitech Z-2300 + G51, Razer Lachesis + Steelpad Qck
Tak objevili se nové ovladače catalyst 7.12. Zatím jsem neměl čas je nainstalovat, ale podle release notes vypadají víc než dobře.
P.S. Jsou tam ovladače na Win Vista 32 i 64 bit.
http://www.vistax64.com/drivers/115358- ... 4-new.html
P.S. Jsou tam ovladače na Win Vista 32 i 64 bit.
http://www.vistax64.com/drivers/115358- ... 4-new.html
Toshiba A200 1M8; C2D 7100 (undervolt), 2GB RAM, HD2600 Catalyst 9.4 mod, battery l. 2:32 (WiFi on); Vista HP
Acer 4810TZG 413G32Mn, C2D SU4100, switchable graphics, battery l. 8:10 (WiFi on), Win 7 HP
Acer 4810TZG 413G32Mn, C2D SU4100, switchable graphics, battery l. 8:10 (WiFi on), Win 7 HP