Jaké "novější" hry jde spustit na GMA X3100?
Jaké "novější" hry jde spustit na GMA X3100?
Zdravím!
Zajímalo by mne, jaké nové hry je možné spustit či hrát na GMA X3100 s aktivní T&L jednotkou.
Doufám, že mě tady nikdo nebude kamenovat za tento thread s tím, že tato grafika není určena na hraní. To vím. Jen by men prostě zajímalo, a myslím že nebudu sám, co zvládne nejnovější integrované řešení od Intelu.
Současně také vím, že výkon integrované grafiky záleží na konfiguraci.
Já sám jsem zatím otestoval Call of Duty 2, které bylo hratelné. Dokonce jsem otestoval i Oblivion, kteý je na velmi malé rozlišení také "hratelný".
Zajímalo by mne, jaké nové hry je možné spustit či hrát na GMA X3100 s aktivní T&L jednotkou.
Doufám, že mě tady nikdo nebude kamenovat za tento thread s tím, že tato grafika není určena na hraní. To vím. Jen by men prostě zajímalo, a myslím že nebudu sám, co zvládne nejnovější integrované řešení od Intelu.
Současně také vím, že výkon integrované grafiky záleží na konfiguraci.
Já sám jsem zatím otestoval Call of Duty 2, které bylo hratelné. Dokonce jsem otestoval i Oblivion, kteý je na velmi malé rozlišení také "hratelný".
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
-
- občas něco napíše
Hry na X3100
Přidávám se k dotazu, jak vám to šlape? Já s tím mám problém, protože T&L mi zatím kvůli chybějícímu driveru nejelo, ale Intel tvrdí, že to má málo her. Určitě nestačilo 1 GB RAM, to už jsem taky vyřešil. Jestli napíšete, co vám na tom šlape a jak, budu rád. BTW, co Second Life?
IBM Thinkpad R61, T7100, X3100, 1,5 GB RAM, XP Pro
re
Tak jsem zkusil Heroes 5 a ty šlapou jak hodinky, v rozlišení 1280x800 s normálními detaily, anisotropickým filtrováním a vyhlazováním hran.
IBM/Lenovo ThinkPad R61 C2D T7100 1,8GHz, 4Gb RAM/667MHz, Hitachi 120GB/5400ot., Intel GMA X3100, 14,1 WXGA(matný), WIN 7, 3roky carry-in
Kód: Vybrat vše
protože T&L mi zatím kvůli chybějícímu driveru nejelo, ale Intel tvrdí, že to má málo her
Mas nejnovejsi ovladace? Myslim ze na GMA950 bylo treba nejaky patch... Intel sam to pise k GMA950 v seznamu kompatibilnich her... ze az po nejakym specialnim patchy to fungovalo, jestli se nemylim. (mozna ale slo o kotor1) ale napr. Jade Empire sem ja bohuzel nespustil(podobna hra KOTORum na stejnem enginu)...
-
- občas něco napíše
GTA San Andreas
Jede ve středních detailech bez antialisingu.
IBM Thinkpad R61, T7100, X3100, 1,5 GB RAM, XP Pro