Zdravím, mám problém s gamepadem - je to tento: http://www.hifishop.cz/DetailPage.asp?DPG=88482
Mám nainstalované ovladače, normálně v pohodě gamepad běhá v systému, kalibrace bez problému, ale jde mi pouze v pár hrách (např GTA San Andreas, Colin mcrae rally dirt a richard burns rally). Nejde mi v žádných "novějších" hrách jako Crysis, Gears of War, Stalker, Infernal atd.. v podstatě když to shrnu, tak nejde téměř v ničem. Hra ho nedokáže detekovat.
Neporadíte někdo co s tím? Nové drivery se sehnat nedají, už jsem hledala snad všude.
V čem může být problém? Ve Vistách, nebo v gamepadu? Proč ho novější hry nedokážou detekovat?
Díky za jakoukoliv pomoc. Případně kdyby někdo měl stopro ověřený funkční gamepad na vistách co funguje v nových hrách, tak prosím o odkaz, že bych případně pořídila nový.
(Omlouvám se, pokud je příspěvek v nesprávné sekci, nevěděla jsem, zda ho hodit do her, či příslušenství.)
Gamepad ve hrách a Visty - problém
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Ja hraju hra na mysi, na joysticku a klavesnici. Takze se omlouvam za sve trapne mlceni ... 

Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.