Fifa 2008-dabing
Fifa 2008-dabing
Povedl se někomu nainstalovat český dabing do hry?Zkoušel jsem všechno možný,ale nainstalují se vždy jen české titulky.Poradí prosím někdo?
hej kolego mam ten dabing ale moc nesedí do hry !!!!!!!!! jinak se to instaluje celkem dlouho ten dabing zvlášt , no je to na prda ze trebas míš vubec neletí na branku a komentátoři řvou ze brankář krasně vyrazil........kdyby mel nekdo primo dabing na fifu 08 tak bych byl rád, mi se zdá že ten co mám je na fifu2007
mbelas píše:hej kolego mam ten dabing ale moc nesedí do hry !!!!!!!!! jinak se to instaluje celkem dlouho ten dabing zvlášt , no je to na prda ze trebas míš vubec neletí na branku a komentátoři řvou ze brankář krasně vyrazil........kdyby mel nekdo primo dabing na fifu 08 tak bych byl rád, mi se zdá že ten co mám je na fifu2007
To že to nesedí je i u kamose na originalce. To je proste chyba od EA. S tim nic nenadelas. Jinak cestinu kompletni najdete tady:
Kód: Vybrat vše
http://www.fifa.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=2173&start=0&postdays=0&postorder=asc&highlight=
HP Compaq 6715s / AMD Turion™ 64 X2 1,99 GHz / ATI X1250 512MB / 250GB HDD / RAM 2 GB /
LENOVO ThinkPad Edge 14 / Intel Core i3 2,4Ghz / Intel HD Graphics/ 500GB HDD/ RAM 6 GB/
LENOVO ThinkPad Edge 14 / Intel Core i3 2,4Ghz / Intel HD Graphics/ 500GB HDD/ RAM 6 GB/