Spomalení všech her
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
No myslim ze ne e... jeste nikdy nebyl pripojeny na net Ale to mas fuk
Acer Aspire 5101 AWLMi, ATI X1300, 2 GB Ram, 120 GB HDD, 15,4" Brilliant LCD, TV - Lifeview Fly DVB-T Duo PCMCIA, WinXP MCE... PC Wizard 2008 1934,41 bodu www.davidhavel.pise.cz
mal som tento problem a hladal som nan odpoved rok a pritom je jednoducha
TREBA PRECISTIT VETRAK
notebook sa zahrieva a tym dochadza ku throttlingu a procesor sa podtatkuje...
robi to spomaleny pohyb pri hrach, pricom samotne hry nesekaju takisto rychly je aj freelook, iba pohyb je spomaleny..
mne to robievalo asi 2 minuty ok, 2 spomalene, 2 ok, 2 spomalene.... pri akejkolvek hre
precistil som vetrak a vsetko je ok
mal som Acer Apire 3020 ktory nie je zrovna najchladnejsi notebook pod slnkom
TREBA PRECISTIT VETRAK
notebook sa zahrieva a tym dochadza ku throttlingu a procesor sa podtatkuje...
robi to spomaleny pohyb pri hrach, pricom samotne hry nesekaju takisto rychly je aj freelook, iba pohyb je spomaleny..
mne to robievalo asi 2 minuty ok, 2 spomalene, 2 ok, 2 spomalene.... pri akejkolvek hre
precistil som vetrak a vsetko je ok
mal som Acer Apire 3020 ktory nie je zrovna najchladnejsi notebook pod slnkom
---------------------------------------------------
HP Compaq 8170p
17'' 1 680 × 1 050 WSXGA+WVA, Core 2 Duo 7500 2,2 GHz L2 4MB cache, 4 GB RAM, 120 GB SATA 7200, NVIDIA Quadro NVS 320M
HP Compaq 8170p
17'' 1 680 × 1 050 WSXGA+WVA, Core 2 Duo 7500 2,2 GHz L2 4MB cache, 4 GB RAM, 120 GB SATA 7200, NVIDIA Quadro NVS 320M
no tak to je potom zle...
urcite ho reklamuj. zrejme sa ti prehrieva, apon tak mi to pripada, len nie je to sposobene prachom
urcite ho reklamuj. zrejme sa ti prehrieva, apon tak mi to pripada, len nie je to sposobene prachom
---------------------------------------------------
HP Compaq 8170p
HP Compaq 8170p
..
to, že nejseš připojenej s notebookem na internet neznamená, že nemůžeš mít nějakej vir, spy... a jiná shity ...
..neříkej, že si v notebooku za ten měsíc neměl nějakou "vypálenou" kopii dvd, hry, nebo mp3ky cokoliv .. s těmhle mrchám příjdeš ani nevíš jak ... BTW: předpokládám, že když nejseš připojenej na net tak asi ani nepoužíváš antivirové programy nebo ad-ware aj. .... ?
..neříkej, že si v notebooku za ten měsíc neměl nějakou "vypálenou" kopii dvd, hry, nebo mp3ky cokoliv .. s těmhle mrchám příjdeš ani nevíš jak ... BTW: předpokládám, že když nejseš připojenej na net tak asi ani nepoužíváš antivirové programy nebo ad-ware aj. .... ?
Toshiba R600-10W
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Anitivirové programy mám pro jistotu dva, jeden rezidentní a druhý "v záloze"... samozřejmě i ty na ten spyware apod. občas pc projedu a samozřejmě mi je jasné, že to chytím i jinak než z netu, jen jsem tím chtěl říci, že možnost "nakažení" je tak o desítky procent nižší... a že mi nejspíš nic takového pc nebrzdí... PS: už se to vrací do normálu a koncem týdne navšuji ram na 5ti násobek, takže moje problémy by mohly býti tímto vyřešeny... ahoj.
Acer Aspire 5101 AWLMi, ATI X1300, 2 GB Ram, 120 GB HDD, 15,4" Brilliant LCD, TV - Lifeview Fly DVB-T Duo PCMCIA, WinXP MCE... PC Wizard 2008 1934,41 bodu www.davidhavel.pise.cz
mross píše:no tak to je potom zle...
Nevím jestli to bude přehříváním, protože kdyz zapnu notas hra jede ok, potom hru vypnu dělám něco jiného, pak opět hru spustím a je to spomalene. Ale když ho restartnu je to zase ok, takže přehříváním, asi ne. Tím ovladačem na chipset to není jak jsem si původně myslel, i když ten net nešel, hry se taky potom spomalily. A pokazde notas restartovat, to asi není moc zdravé. Už fakt nwm co mám dělat