MSI GX610PX-034CZ nebo 29CZ-HERNI VYKON
Ja na ty notebooky nekoukal, ani nevim co maj za parametry... dokud sem ty lidi nedaj primo odkazy na nejaky eshop, tak nekoukam. Kdyz nekdo napise jen modelovy nazev, tak je to k nicemu...
Toshiba v tehle cenovych relacich s podobnymi sestavami ma snad jen svoje zazracne Satellity, kterou pevnosti sasi a lesklym designem, taky zrovna neexcelujou. A x07marej jestli se tu budes vztekat jak malej harant, kdyz nekdo napise, ze MSI nepatri mezi kvalitni spicku, tak ti nikdo ani radit nebude.
Toshiba v tehle cenovych relacich s podobnymi sestavami ma snad jen svoje zazracne Satellity, kterou pevnosti sasi a lesklym designem, taky zrovna neexcelujou. A x07marej jestli se tu budes vztekat jak malej harant, kdyz nekdo napise, ze MSI nepatri mezi kvalitni spicku, tak ti nikdo ani radit nebude.
Naposledy upravil(a) Solitary dne 16 úno 2008 02:16, celkem upraveno 1 x.
x07marej: Až na to našetříš tak přijď
K věci: dal jsem si tu práci a vygooglil jsem to a zjistil jsem, že je to MSI s HD2600 a Turionem X2 TL-60 + 2 GB ram.
ze svaté trojky z prvního postu NFS Pro Street, Most Wanted, STALKER. Bude Most Wanted a Stalker hratelnej dobře. Pro Street asi taky ale nepočítal bych s HIGH deitalama.
GTA IV jsem ještě neměl tu čest poznat. Kamarád má ve škole takový lesklý MSI s tlačítkem Turbo a Inteláckym Core 2 Duo + Go8600 GT a na tom mu ta trojice her výše běhala. Tohle by měla být jakási alternativa takže počítám stím, že většina bude hratelná. Ovšem to jeho MSI stálo kolem 30 tis. tušim.
EDIT: Osobně bych MSI nekoupil. Koupil bych nějaký HP ale ne Pavillion, ale to už by nebylo moc na hry no. Za 20. tis počítej stím, že kvalita plastů bude mizerná a nejsem si jistej jak je na tom kvalita komponent. Ve třídě máme dvě MSI. Jedno již zmíněné a potom nějaké s GO7400 nebo GO8400 nejsem si teď jistej stál kolem 19 tis. a je to hrozná mrdka horší jak můj ACER, display se mu už od koupě kejve jak kyvadlo, odešel mu pravej reprák, informační diody taky svítí jen když se jim chce.
EDIT2: Tak ten hroznej MSI šmejd je MSI M673X
K věci: dal jsem si tu práci a vygooglil jsem to a zjistil jsem, že je to MSI s HD2600 a Turionem X2 TL-60 + 2 GB ram.
ze svaté trojky z prvního postu NFS Pro Street, Most Wanted, STALKER. Bude Most Wanted a Stalker hratelnej dobře. Pro Street asi taky ale nepočítal bych s HIGH deitalama.
GTA IV jsem ještě neměl tu čest poznat. Kamarád má ve škole takový lesklý MSI s tlačítkem Turbo a Inteláckym Core 2 Duo + Go8600 GT a na tom mu ta trojice her výše běhala. Tohle by měla být jakási alternativa takže počítám stím, že většina bude hratelná. Ovšem to jeho MSI stálo kolem 30 tis. tušim.
EDIT: Osobně bych MSI nekoupil. Koupil bych nějaký HP ale ne Pavillion, ale to už by nebylo moc na hry no. Za 20. tis počítej stím, že kvalita plastů bude mizerná a nejsem si jistej jak je na tom kvalita komponent. Ve třídě máme dvě MSI. Jedno již zmíněné a potom nějaké s GO7400 nebo GO8400 nejsem si teď jistej stál kolem 19 tis. a je to hrozná mrdka horší jak můj ACER, display se mu už od koupě kejve jak kyvadlo, odešel mu pravej reprák, informační diody taky svítí jen když se jim chce.
EDIT2: Tak ten hroznej MSI šmejd je MSI M673X
tento účet již není aktivní.
Kamarat ma ties dake MSI gaming ktore sommal tu cest mat chvilu doma(rozbehaval som na nom XP) a mozem ti povedat ze ten book po 4mesiacoch je v horsom stave ako moj asus po roku-nedosadaju niektore plasty ,prehrieva sa to,. vrzgato, a uz mu odisiel displej....
Radsej si v podobnej cene zober asus je to podstatne lepsie , MSI je fakt srot(v mojom okoli je tak 14 asusov a 2MSI ktore maju viac reklamacii na konte ako tych 14 asusov, viem ze asus nieje daka super kvalita to az pri podstatne drahsich modeloch ale konstrukcia a teplota je na podstatne lepsej urovni..) Inac ani nove gamestony od aceru niesu zle, ale ja by som radsej ten asus alebo toshibu...
Radsej si v podobnej cene zober asus je to podstatne lepsie , MSI je fakt srot(v mojom okoli je tak 14 asusov a 2MSI ktore maju viac reklamacii na konte ako tych 14 asusov, viem ze asus nieje daka super kvalita to az pri podstatne drahsich modeloch ale konstrukcia a teplota je na podstatne lepsej urovni..) Inac ani nove gamestony od aceru niesu zle, ale ja by som radsej ten asus alebo toshibu...
vím že moje přítomnost zavání průserem ,ale ten dotyčný se podle mě už rozhodl pro MSI a chce abyste mu ho schválili.Jenomže si ještě neuvědomil (mě to taky dlouho trvalo) že s rostoucím výkonem rostou i problémy (přehřívání,hluk,nestabilita snad i deformace plastů).
Já sem si vzal to co mám v podpisu.Výkon jakžtakž,moc se nehřeje,hučí jen při hrách a jinak slušná výrobní kvalita (made in germany).
Je to v jeho rukou..
Já sem si vzal to co mám v podpisu.Výkon jakžtakž,moc se nehřeje,hučí jen při hrách a jinak slušná výrobní kvalita (made in germany).
Je to v jeho rukou..
Acer TravelMate 8200. Pentium CoreDuo 2.0 Ghz,2 GB DDR2 ,HDD 160 GB, Ati mobile Xpress 1600 256 Mb GDDR2 Hypermemory,Win 7 HP
aaa
pro neo a podobné...AMD je díky své architektuře lepší na hry, C2D na práci (video apod) ale rozdíly jsou většinou pár %.
Ohledně grafik...ATi co se týče mainstreamu je opravdu na tom lépe než nVidia.
HD2600 je konkurence pro 8600M GS a to zvládá více než dobže:)
HD2600XT je konkurence pro 8600M GT a také je výkonější.
Horší je to už v high-endu, tam ATi nic nemá.
jinak MSI není špatná značka, také jsem ho jednou vlastnil, ale šasi je opravdu špatné a hodně topí. Ale za málo peněz hodně muziky.
Ohledně grafik...ATi co se týče mainstreamu je opravdu na tom lépe než nVidia.
HD2600 je konkurence pro 8600M GS a to zvládá více než dobže:)
HD2600XT je konkurence pro 8600M GT a také je výkonější.
Horší je to už v high-endu, tam ATi nic nemá.
jinak MSI není špatná značka, také jsem ho jednou vlastnil, ale šasi je opravdu špatné a hodně topí. Ale za málo peněz hodně muziky.
Asus ROG Strix G18
............. pro neo a podobné...AMD je díky své architektuře lepší na hry, C2D na práci (video apod) ale rozdíly jsou většinou pár %. .............
.:.:
no ale to mluvíš o stolní PC a né o notesech .. v segmentu notebooků je tak nějak celkově ve všem lepší C2D (až na cenu)
>> neříkám, že je AMD špatné (nabízí lepší poměr cena/výkon) nicméně C2D jasně kraluje ve výkonu (a ceně) u notesů
.:.:
no ale to mluvíš o stolní PC a né o notesech .. v segmentu notebooků je tak nějak celkově ve všem lepší C2D (až na cenu)
>> neříkám, že je AMD špatné (nabízí lepší poměr cena/výkon) nicméně C2D jasně kraluje ve výkonu (a ceně) u notesů
Toshiba R600-10W
neoexnet: Ta architektura je stejna jak v notesech, tak v desktopech... a to co rikas je proste nesmysl. Plati, ze na stejne frekvenci ma v nekterych aplikacich Intel trochu navrch, nekde je to vyrovnane, a treba ve hrach neni vubec zadnej rozdil. Jestli nekomu stoji za 2000,- o 15s rychleji spocitany superPI, o 10s rychleji rozbaleny rar, a o 0,1fps rychlejsi hru... budiz mu C2D