Soutěž o ceny - jak běhaly hry na notebooku

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
Nerwis
občas něco napíše

Soutěž o ceny - jak běhaly hry na notebooku

Příspěvekod Nerwis » 23 úno 2008 15:53

Zdravím všechny čtenáře tohoto fóra,
připravil jsem pro Vás zajímavou soutěž, kde můžete vyhrát opravdovou výhru. Pokud rádi soutěžíte, umíte vyhledávat informace a trochu se orientujete v počítačových hrách, je dost možné, že vyhrajete právě Vy.

O co jde:
Na svém notebooku již nějaký ten rok hraji hry. Je to dost slabota a osobně hraji v poměru s ostatními hráči velice málo, ale nějakou tu řádku her za sebou mám.
Na Vás je zjistit, jak mi samotné hry běžely. To znamená, zdali jsem měl se svojí konfigurací notebooku nějaké problémy.

Informace o technických parametrech notebooku: Windows XP, P4 1,6 GHz, 512 RAM, sdílná integrovaná grafická karta Intel Extreme Graphics 2 64 MB

Jednotlivé tituly her, které vypíšu níže, musíte ohodnotit stupnicí 1 až 4.

1- Hra jela víceméně bez problému
2- Hra jela až po dodatečných softwarových úpravách (patch atd.)
3- Hra se sekala
4- Hra nejela vůbec

Seznam her:
Pozor: Některé tituly je jistě jednoduché určit, ale o některé zajímavé chytáky není nouze.

Kód: Vybrat vše

Bards Tale
Age of the Empires II
Bloodrayne I
The Battle for Middle-Earth
Baldurs Gate 2
Delta Force: Black Hawk Down
TES III: Morrowind
Knights of the temple
Bloodrayne II
The Battle for Middle-Earth II
Dungeon Siege
Heroes of might and magic IV
Age of the Empires III
Dungeon Siege II
Knights of the temple II
Warcraft III
Fear
Fleet Command
Stronghold

Bonusová otázka: Zkuste určit přesný název notebooku, na kterém jsem tyto herní tituly hrál. Podle parametrů a mého obrázku (Avatara)

Jak odpovědět:
Seznam her si zkopírujte a za každý titul napište číslicí Váš tip a zkuste také odpovědět na bonusovou otázku. Seznam s vašimi tipy mi zašlete PM zprávou nebo e-mailem, kde ale také nezapomeňte uvést váš nick, který užíváte zde na fóru. Muj mail je nerwis@email.cz

Výhry:

A zapomenout nemohu ani na zajímavé ceny, které Vás snad budou aspoň trochu motivovat. První tři získají účty, přes které lze ze služby rapidsh***.com stáhnout přes 1 GB různých dat.

Výhry a zveřejnění umístění je bohužel závislé na minimálním počtu 25 zúčastněných účastníků této soutěže. Proto také budu psát v rámci transparentnosti každý den průběžný početní stav všech účastníků. Pokud se nezúčastní počet 25 osob do konce soutěže, výsledky zveřejním teprve za deset dnů po ukončení soutěže. Soutěže se smí zúčastnit pouze uživatelé, kteří se zaregistrovali do včerejšího data. Vyhrazuji si právo při případných problémech na změnu pravidel.

Jak hodnotím:
Za každý správný číselní tip k jednotlivé hře získáte bod. Ty se následně sečtou a tři účastníci s největším počtem bodů vyhráli. Pozor: Bonusová otázka se do bodů započítává také.
(Příklad: Hledaný název by byl Motorola Razr V3. Motorola za je za 1 bod, Razr za 2 body, V3 za 3 body. Celý název tedy za 5 bodů. Pokud uhodnete jen nějakou část z celého názvu notebooku, bude Vám samozřejmě bodově ohodnocena a započítána)

Soutěž trvá do 1.3.2008 (16:00)

Tak hurá do toho:
Všechno již víte a pokud ne, není Vám cokoli jasné, máte nějaké otázky ohledně pravidel atd. napište PM nebo e-mail a nebo se přímo vyjádřete zde.

Všem přeji mnoho štěstí do soutěže.

Odpovědi v žádném případě neposílejte sem do diskuze. Nahráváte tak Vašim protihráčům a kazíte celou soutěž. Děkuji

neoexnet
guru

Příspěvekod neoexnet » 23 úno 2008 16:54

sakra všechno vim, ale nebudu to tady klukům kazit .... za 1GB dat z rapidu mi nestálo tu "soutěž" ani číst .....
>> njn škoda že mám na rapidu premium ACC jako i spousta jiných .. hodně štěstí s tou blbostí ...
Toshiba R600-10W

Nerwis
občas něco napíše

Příspěvekod Nerwis » 23 úno 2008 17:24

Výhra je symbolická a pokud chceš vyhrát třeba auto nebo letadlo, tak musíš zkusit jinou soutěž :D :wink:. Tady jde o to si trochu zasoutěžit, a protože soutěží bez cen je všude na fórech spousta, tak jsem rád nabídnul menší pozornost pro vítěze. A mimochodem věř, že docela dost lidí ti ten premium ACC závidí a i malou hloupost (jako 1Gb z rapidu) by rádi vzali, protože ne všechno seženou z free serverů. Ale jak říkám, o cenách to tolik neni, spíš pro dobrý pocit ze soutěžení :wink:

maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 23 úno 2008 17:43

na stažení těch videii s pěknýma slečnama a pořádnejma nabíječema mi 1 GB nestačí :D, ale alespoň nějaká soutěž pro lidi na foru. :)
tento účet již není aktivní.

kohout
občas něco napíše
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod kohout » 23 úno 2008 19:53

Je mi to jasný, chceš si koupit notebook a nevíš, jak ti na něm pojedou hry :D ne, dělám si srandu :)))
Už máááám Acer Aspire 5920G (ty další čísla nevim z hlavy :D )

neoexnet
guru

Příspěvekod neoexnet » 26 úno 2008 04:22

maxxz píše:na stažení těch videii s pěknýma slečnama a pořádnejma nabíječema mi 1 GB nestačí :D, ale alespoň nějaká soutěž pro lidi na foru. :)

>> pokud chceš maxxzíku tak ti nějakej premium ACC půjčím mám 3 ... taky si mi pomohl tak proč nevypomoct k nějaké solidní nabíječce z rapidu :)

EDIT:

TO Nerwis: a něco málo k tobě ať máš radost, že se ti někdo věnuje

Tvůj notebook je dle mého nejspíš IBM ThinkPad R51

>a k těm hrám:
Bards Tale - neznám
Age of the Empires II - 1
Bloodrayne I - neznám
The Battle for Middle-Earth - 3
Baldurs Gate 2 - 1
Delta Force: Black Hawk Down - 2
TES III: Morrowind - neznám
Knights of the temple - neznám
Bloodrayne II - neznám
The Battle for Middle-Earth II - 4
Dungeon Siege - neznám
Heroes of might and magic IV - 3
Age of the Empires III - 4
Dungeon Siege II - neznám
Knights of the temple II
Warcraft III - 2
Fear - 5 :D
Fleet Command - neznám
Stronghold - 1

>> nechci nic vyhrát, jen jsem ti chtěl udělat radost ... a googlit herní tituly co "neznám" nehodlám :)
Toshiba R600-10W

maxxz
guru

Příspěvekod maxxz » 26 úno 2008 07:15

neoexnet: Já ACC na rapida mám s kámošem na půl :D takže kdybych chtěl sosám jak drak. Momentálně toho mám dost, i když takový rychlý prachy nový si sosnout musim dneska :D
tento účet již není aktivní.

Zpět na „Notebooky a hry“