MAFIA 2 - oficiální požadavky
No ale zatial podla zverejnenych recenzii to nevyzera na taky prelomovy hit ako bola Mafia 1.
Vyzera to tak, ze autori sa moc snazili spravit hru, ktora bude pre masy ... a ten nie moc kvalitny cesky dabing (v porovnani s mafiou 1) ... no nechcem malovat certa na stenu, ale ...
Vyzera to tak, ze autori sa moc snazili spravit hru, ktora bude pre masy ... a ten nie moc kvalitny cesky dabing (v porovnani s mafiou 1) ... no nechcem malovat certa na stenu, ale ...
Lenovo Thinkpad T530, 15.6" HD+, Core i7 3610QM, 256GB SSD Samsung 840 PRO, NVidia NVS 5400M ... + dock + 24" 1920x1200 LCD Samsung
Lenovo Thinkpad T400 14" + dock
HP Probook 4330 13.3"
MSI EX623X 16"
Dell D410 12.1" + dock
Dell CP M233
...
Lenovo Thinkpad T400 14" + dock
HP Probook 4330 13.3"
MSI EX623X 16"
Dell D410 12.1" + dock
Dell CP M233
...
Já ti dám mimo ...V podstatě mi ani nejde o to že mám jen na 10 minut, naštvalo mě že mi jde něco v počítači, kontroluje mě a data odesílá dál.To ale zdejší facebooková generace nepochopí .Malarki píše:...
To hrou kde musím instalovat balast jsem myslel gta IV, ten jejich sociopat, GFWL a ješte si dělat povinně na obout profil i když neplánuješ hrát online.
Jestli si myslíš, že stahuji hry z netu tak si uvědom, že existují také normální studia kde ochrana hraje druhé housle nebo je udělaná mnohem příjmnějším způsobem a to kontrolou disku.Někomu hned nadat do piráta je jednodušší, zvlášt když ani sám určitě nebudeš mílius(Kážeš vodu, piješ víno?).
-
- občas něco napíše
Re: problemy se spustenim
georgo26 píše:Dobry den,
mam notebook s nvidia optimus. Vypadek hry hned po spustenim jsem vyresil upravou souboru
videoconfig ktery je v adresari
C:\Users\jirka\AppData\Local\2K Games\Mafia II\Saves
samozrejme misto jirka si zadejte vlastni ucet ve windows
vsechny hodnoty jsem prepsal na nuly
prosim o radu... nemuzu v pocitaci najit ten soubor videoconfig
proste mam slozku
C:\Users\jirka\AppData\Local\2K Games
a ta je prazdna.. nemohl by jsi mi ten soubor poslat na mail? predem diky
gumidekmedvidek.soska@gmail.com
Hoj ,chtěl bych se zeptat jestli bych na notebooku http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=77755 nebo na http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=78452 rozjel M2
popř. na jaké detaily ,díky za odpověď.
popř. na jaké detaily ,díky za odpověď.
Zdravim.
Pro ty co uz to hrali nebo prejeli. Tak co na to rikate ? Pro me osobne je prvni pulka hry perfektni. Vtahla me do deje, bavily me prevraty atd. Ale druha pulka to uz je horsi, hodne srazi moje osobni hodnoceni a o zaveru radsi ani nepisu.
Jinak Mafia 2 mi jede celkem dobre na mem MSI v nativnim rozliseni, geometrie na high, apex vyp, okluze vyp, stiny stredni, 0AA, 4AF. Permanentne fps 35+
Pro ty co uz to hrali nebo prejeli. Tak co na to rikate ? Pro me osobne je prvni pulka hry perfektni. Vtahla me do deje, bavily me prevraty atd. Ale druha pulka to uz je horsi, hodne srazi moje osobni hodnoceni a o zaveru radsi ani nepisu.
Jinak Mafia 2 mi jede celkem dobre na mem MSI v nativnim rozliseni, geometrie na high, apex vyp, okluze vyp, stiny stredni, 0AA, 4AF. Permanentne fps 35+
MSI GX620: C2D P8400, 4GB 800Mhz, 320GB 7200ot., res 1680x1050
(x)nvidia 9600m GT(x) --> ATI Mobility HD 3870 | 3dmark06 = 10179 b (OC)
(x)nvidia 9600m GT(x) --> ATI Mobility HD 3870 | 3dmark06 = 10179 b (OC)
-
- píše často
Apex PHYSYX
prosim vas co to znamena APEX PhysyX v Mafii, kde je rozdiel v com , co to sposobuje ? Dakujem
-
- píše často
-
- píše často
oneill_sx1 píše:Je to z agitace nVidie, přidává to pár efektů, kterých si všimneš jen při přímém srovnání - více se pohybuje oblečení, lítá tám víc třísek, střepů, bordelu při výbuchu atd. Žádná výhra, ale nVidia zaplatila.
když se vymaže složka cloth z physx tak jede to pokročilý ničení krásně i na cpu počítání, cloth je zbytečnost
Jinak celková hra .. pro mě spíše zklamání než radost .. Krátká kampaň, nevyužitej potenciál města, absence multiplayeru, bugy AI sou větší než v GTA IV
MacBook Pro 13" - Core i5 2.9Ghz | 8GB Ram | Iris 550 | 256GB SSD | Benq BL3201pt
- swarm
- Moderátor
- Kontaktovat uživatele:
Re: dotazz
Sis vlastně odpověděl sám.saw15 píše:
swarm - blog: http://notebookblog.cz
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
Apple MacBook Air 13 M1 (16/512GB) + HP EliteBook 840 G5 (i5-8350, 32GB RAM, 512GB NVMe) + DELL Precision 3660 (i7-13700K, 32GB, RTX 3080) + HP DL380 Gen10 (2xXeon 6126, 192GB RAM, 2x NVIDIA Tesla P4)
MAFIA 2 - oficiální požadavky
Tak jsem se taky konečně dočkal vlastnit tuto bezvadnou hru a mí první dojmy po odehrání několika kapitol.
Jsem spokojený graficky se mi líbí a musím říci že se jim povedla sice ji nerozjedu na full ale to mě nějak netrápí.
Ovládání mi přijde o proti jedničce lepší, jak u vozidla tak chůze a běh. Moc jsem si zatím nezastřílel.
Ale mám i jednu velkou výtku a to mne moc zklamalo u této kultovní hry a to že tam není Volná jízda, ale snad bude Data disk nebo nějaký Patch.
Četl jsem tu i nějaký ohlasy na MultiPlayer, ten je u tohoto tipu hry nereálný
co by jste v něm chtěly dělat?? První Mafie, Godfather a ani serie GTA tam taky nic takovýho nebylo.
Jsem spokojený graficky se mi líbí a musím říci že se jim povedla sice ji nerozjedu na full ale to mě nějak netrápí.
Ovládání mi přijde o proti jedničce lepší, jak u vozidla tak chůze a běh. Moc jsem si zatím nezastřílel.
Ale mám i jednu velkou výtku a to mne moc zklamalo u této kultovní hry a to že tam není Volná jízda, ale snad bude Data disk nebo nějaký Patch.
Četl jsem tu i nějaký ohlasy na MultiPlayer, ten je u tohoto tipu hry nereálný
co by jste v něm chtěly dělat?? První Mafie, Godfather a ani serie GTA tam taky nic takovýho nebylo.
Moje vznášedlo je plné úhořů.
SGN
SGN