Tak to ti tady nikdo neporadí. Pokud máš originál, tak kontaktuj technickou podporu. Pokud máš neoriginální verzi, tak máš zřejmě špatný crack.
> Jinak tuhle hru jsem chtěl zkusit na x3100 radši to vzdám
Mirrors edge
hází my to chybu při startu ukáže se první to vidoe jak tam je ta jeií noha a log EA a DICE, a potom napíše že apliakce spadla "odesílat" neodesílat"
Označení chyby:
Appname: mirrorsedge.exe | AppVer: 1.0.0.0 | ModName: kernel32.dll
ModVer: 5.1.2600.5512 | Offset: 00012aeb
ještě info o ntb:
Thinkpad R61i, Intel X 3100, Core 2 Duo 1,8GHz, RAM 2GB, OS: XP prof, SP3
tak ejslti se někomu stalo něoc pdoobného a jeslti t nák pořešil kdžytak dejte ěvdět nebo náký nápady .. viděl jsem na youtube jak to někdo rozjel na tý mý kartě sice sekaně ale rozjel a tak envím v čem je chyba..
Označení chyby:
Appname: mirrorsedge.exe | AppVer: 1.0.0.0 | ModName: kernel32.dll
ModVer: 5.1.2600.5512 | Offset: 00012aeb
ještě info o ntb:
Thinkpad R61i, Intel X 3100, Core 2 Duo 1,8GHz, RAM 2GB, OS: XP prof, SP3
tak ejslti se někomu stalo něoc pdoobného a jeslti t nák pořešil kdžytak dejte ěvdět nebo náký nápady .. viděl jsem na youtube jak to někdo rozjel na tý mý kartě sice sekaně ale rozjel a tak envím v čem je chyba..
Stačí hledat, o patro níž v této sekci jsem se na stejný problém ptal a později našel řešení, které jsem sem psal. Musíš přepsat nastavení v jednom config souboru, ale nepamatuju si už přesně jak a kde, ale jak řikam, už to tu bylo vyřešeno v jiném tématu, koukni.
tady je to:
Všichni s řadou grafik 7xxx mají stejnej problem jako já(i pár dalších), řešení je v pozměnění jednoho config souboru
TdEngine.ini (nachází se ve vašich dokumentech/ EA games/ Mirrors..)
kde přepíšete multisamples na hodnotu 1
MaxMultisamples=1
Dva dny sem se s tim sr*, nemáte tušení jakou jsem měl radost když sem po 101. pustil hru a konečně mi skočila hlavní nabídka s možnostmi Smile všem přeju příjemné hraní!
tady je to:
Všichni s řadou grafik 7xxx mají stejnej problem jako já(i pár dalších), řešení je v pozměnění jednoho config souboru
TdEngine.ini (nachází se ve vašich dokumentech/ EA games/ Mirrors..)
kde přepíšete multisamples na hodnotu 1
MaxMultisamples=1
Dva dny sem se s tim sr*, nemáte tušení jakou jsem měl radost když sem po 101. pustil hru a konečně mi skočila hlavní nabídka s možnostmi Smile všem přeju příjemné hraní!
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
mirrors edge
cau myslite ze to dam tady na tomto notebooku http://www.elektrotop.cz/msi-gx620x-061 ... -dp-87172/ ??????
Nespusti se hra
Nevíte čím by mohlo být že se hra prostě nesputí , nainstaluju ji opatchuju cracknu spustim a naběhne obrázek mirros edge ale hra se nespusti kdyz se mrknu do procesu hra neodpovida.
V config souboru mam nastavenou hodnotu na 1
V config souboru mam nastavenou hodnotu na 1
mirrors edge
jo to my taky dela nabehne obrazek cekam treba 30 min a pak se spusti cerna obrazovka a uz se to vubec nehne
mirrors edge
jn ale pak sem to pucil kamosovi ten tam dal uplne samej crack a jede mu to v pohode