Gothic 3 a Asus N10JC
-
- guru
javak810i píše:Tak jsem to zkusil jen tak z pr*** na mým starým kompu![]()
Pentium D 2,5ghz
1gb ddr ram
geforce fx5200 256mb xD, přetaktovaná za 250jádro/133(266)paměť na 325jádro/210(420)paměť
Zkoušel jsem jen demo, na medium v 800x600 pruměr 5fps
No jo to se nediv, FX5200 je ultimátní šrot.
HP 8710p - C2D T7200 2.0GHz, NVIDIA Quadro 320M 256MB DDR3, 4 GB DDR2, HDD 250 GB SATAII 5400ot., 17" WXGA+ 1440x900, Windows 7 Professional x64.
Hergot, chtělo by to někoho s tím bookem, kerý by to zkusil. To, že v nějaké recenzi mu běhalo demo na 17fps mi moc nepomůže, páč to není plná hra s patchem, že xD
Já se právě nemůžu rozhodnout, zda si koupit pořádný noťas i na plnohodnotné hraní mimo barák, nebo pořídit tenhle netbook a druhou grafiku do sli u desktopu. Hlavní hra (téměř jediná) co bych si na tom netbooku pro zkrácení dlouhé chvíle zahrál je přávě G3 a musí to jít hratelně na medium, páč při low se na to nedá koukat.
Já se právě nemůžu rozhodnout, zda si koupit pořádný noťas i na plnohodnotné hraní mimo barák, nebo pořídit tenhle netbook a druhou grafiku do sli u desktopu. Hlavní hra (téměř jediná) co bych si na tom netbooku pro zkrácení dlouhé chvíle zahrál je přávě G3 a musí to jít hratelně na medium, páč při low se na to nedá koukat.
-
- guru
Můžu to vyzkoušet až budu mít trochu času.javak810i píše:Hergot, chtělo by to někoho s tím bookem, kerý by to zkusil. To, že v nějaké recenzi mu běhalo demo na 17fps mi moc nepomůže, páč to není plná hra s patchem, že xD
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
roman2277 píše:Můžu to vyzkoušet až budu mít trochu času.javak810i píše:Hergot, chtělo by to někoho s tím bookem, kerý by to zkusil. To, že v nějaké recenzi mu běhalo demo na 17fps mi moc nepomůže, páč to není plná hra s patchem, že xD
To by bylo super!
To Polo: Ono, Gothic, prostě nej hra na světě, mě chytla už od 1. dílu, který jsem dohrál nejmíň 20x. A vzhedem k tomu, že G3 jsem ještě nedohrál (zpočátku jsem ji odsuzoval, ale nakonec koupil a nelituju) tak se ji chci věnovat co nejvíce, ono dohrát všechny vedlejší úkoly, prolézt všechna místa a dohrát to za každou gildu něco hodí a na desktopu jsem jen večer, kdy na hry nemám moc čas.
O víkendu to nainstaluji a dám sem vědět jak to dopadlo.OK?
Edit:možná i dříve.
Edit:možná i dříve.
Naposledy upravil(a) roman2277 dne 21 črc 2009 14:37, celkem upraveno 1 x.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV