Doprdele už něco mi říká, že jsme na fóru o noteboocích, a že se tebe nikdo na nic neptal
Omg měl sem 3x Xbox i PS3 a notebook mi vyhovuje nejvic. Proste net, zapisky, obcas ten CoD2 ve skole a doma pak stejne hraju jen CS:S a to mi na max dává s 160fps takže v klidu. Jen chci proste vedet, co to svede, to je vse.
Malý výkon ati mobility radeon HD 2600
kocour65 píše:tak to jsi fakt machr - na takove mrse hrat hry - to musi byt opravdu kvalitni zabava -na hry to chce preci jenom poradne pc a nebo herni konzolu s poradnou metrovou tv
Tak šup šup na fórum o konzolích na takovéto rady tu máme Michala27 a to stačí, pročpak vlastně výrobci NTB osazují booky GK.... aby géniové jako ty mohli kydat nesmysly, mám PS3 a stejně hraju na booku..... Tak si jdi hrát na konzolích a pro příště vynech sekci Notebooky a hry pls thx
MSI GT735
kocour65 píše:tak to jsi fakt machr - na takove mrse hrat hry - to musi byt opravdu kvalitni zabava -na hry to chce preci jenom poradne pc a nebo herni konzolu s poradnou metrovou tv
co je ti do toho co na tom dela? mas s tim nejakej problem? nee kazdej je porad zalezlej doma u rodicu a pari si hry na konzoli...
MSI GX610PX-057CZ: AMD TURION X2 TL-60 2GHZ, 2GB RAM, ATI RADEON HD2600 256 MB GDDR3, HDD 320 GB,DISPLEJ 15,4 (1280X800),WIN 7 Ultimate 64bit
OMG co to bleješ ku*** Maximální teplta tý grafky je 55°C v zátěži, o hd2600 a 80°C jsem se nezminoval
80°C jsem měl na hd4650 po 100MHz přetaktování!!! A ani 80°C ještě není přehřívání.... Bez přetaktu má 70°C. BTW podložka se nehodí jen na snížení teplot
Prostě si off a... přístě si dej 2 facky než něco napíšeš...
80°C jsem měl na hd4650 po 100MHz přetaktování!!! A ani 80°C ještě není přehřívání.... Bez přetaktu má 70°C. BTW podložka se nehodí jen na snížení teplot
Prostě si off a... přístě si dej 2 facky než něco napíšeš...
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2