Fallout New Vegas
-
- píše často
Není zač.Od toho jsme tu.Ono při vydání skoro jakéhokoliv RPGčka je většinou nezbytná okamžitá úprava.Nevím proč to vydávají v nedodělaném stavu.Asi mají málo Beta- testerů.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
padání FNV
Ahoj všem,po probádáni zdejsiho fora jsem se rozhodl poridit si Lenovo Y570 pro jistotu i tech.parametry.
(Intel Core i5 2410M, 15.6" LED 1366x768 lesklý, RAM 8GB, NVIDIA GeForce GT555M 1GB Windows 7 Home Premium 64-bit)
Jsem velice spokojený ale přesto mám jeden zádrhel.může mi prosím někdo poradit jestli je možné na této sestavě rozchodit právě FNV?
Problém je hlavně ten že mi hra po načtení Nové hry spadne.zkoušel jsem projít i jiná fora ale nikde žádná odpověd.Budu vdečný za každou maličkost. Děkuji Tomáš S.
(Intel Core i5 2410M, 15.6" LED 1366x768 lesklý, RAM 8GB, NVIDIA GeForce GT555M 1GB Windows 7 Home Premium 64-bit)
Jsem velice spokojený ale přesto mám jeden zádrhel.může mi prosím někdo poradit jestli je možné na této sestavě rozchodit právě FNV?
Problém je hlavně ten že mi hra po načtení Nové hry spadne.zkoušel jsem projít i jiná fora ale nikde žádná odpověd.Budu vdečný za každou maličkost. Děkuji Tomáš S.
roman2277 píše:Na tomto notebooku zcela jistě.
Možná už vím kde je problém právě aktualizuji DirectX taksnad to bude tím pak možná ovladače a nakonec mne napadá snad jen reinstal nebo restart Steamu.Ale díky moc Nedaří se:(
DODATEK:Nemám slabou grafiku? ted jsem si všiml že minimální doporučená řada je GeForce 6 ale moje je GeForce 5 (nebo se pletu?) uznavám že o tom vím opravdu prd
igiss23 píše:Kubas.cz píše:Věř, že sestavou to rozhodně nebude. Hraju to na mnohem slabší sestavě a naprosto v pořádku. Problém bude možná s ovladači nebo DirectX..
Pořád mi to vrtá hlavou snažím se aktualizovat ovladače ale nedaří se.Zkouším reinstal
EDIT: ja se v tech 7mičkách skoro nevyznam (. něco mi říka ze. to bude nejaka banalita.
roman2277 píše:Hm..tak si kup originálku.Jinak instaluj poslední WHQL ovladače,všechny DX,redist,cc.Potom to musí fungovat.
Nejsem warezak a bohužel téměř polovina infa od tebe je pro mne zřejmě nad mé síly.WHQL ovladače mi hlasí nekompatibilitu nejsem si jist jakou verzi zvolit.DirectX je více?Myslím zvuk a video? redist neznám bohužel vůbec a cc je něco jako C++ nebo tak?omlouvám se ale mé znalosti nejsou pokročilé a nerad bych tu někoho přílíš zdržoval
Naposledy upravil(a) igiss23 dne 06 srp 2011 19:31, celkem upraveno 1 x.
Takže srozumitelněji:nainstaluj že stránek NVidie ovladače Verde 275.33 potom že stránek Microsoftu všechny direct X, a hlavně nainstaluj všechno co máš ve ve hře ve složce redist.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
roman2277 píše:Takže srozumitelněji:nainstaluj že stránek NVidie ovladače Verde 275.33 potom že stránek Microsoftu všechny direct X, a hlavně nainstaluj všechno co máš ve ve hře ve složce redist.
Verde jsem zkoušel snad všechny verze US UK a ostatní,dále nevím přesné místo instalace či pouze umístění?instalačních souborů grafického ovladače.Directy zkusím znovu a lépe a zbytek po opětovné instalaci hry.moc si vážím pomoci.Díky