The Elder Scrolls V: Skyrim
tak ten gothic tam taky nevypada spatne ale me se gothic nikdy nelibil..snad proto ze sem si koupil originalku trojky a hra po 15ti minutach restartovala pocitac
ted sem hral a vratil sem ten zlaty spar... je to pekna hra a bavi
ted sem hral a vratil sem ten zlaty spar... je to pekna hra a bavi
TYPE: Acer 5742G
CPU: Intel Core i5-480M 2,66Ghz with turboboost 2,93Ghz
RAM: 4GB DDR3
GPU: GT 540M 1GB.. driver 275.33
Ono je celkem irelevantní jak to komu běží, když horizontální rychlost myši je konstatní, ale vertikání závisí na FPS, takže v exteriérech je myš ukrutně pomalá, v interiérech rychlá. Asi si počkám několik měsíců na patche a mody .
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
na gt555 to pobezi v nejvetsi pohode.... mam gt540 a je to v pohode... mam jen textury na high 4x aa 8x filtr ale grafika je nadherna.... a gt555 je o dost silnejsi... takze se neboj a kup je to fakt parada.
na tomdle Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, GT 555M GDDR5 ti to pujde bez problemu..nerikam na ultra ale zahrajes si tak aby si byl z grafiky unesen a i s vysokym fps...
Zax > todle sem udelal a uplne v pohode "Mouse Smoothing
Pokud hledáte smrtící přesnost v ovládání myší a ležérní pohyb není nic pro vás, pak stačí zajít do adresáře, kde máte nainstalován Steam, proklikat se skrze Steamapps, Common a Skyrim do složky se hrou. Zálohovat si soubor SkyrimPrefs.ini, poté jej otevřít a najít položku Controls. Tam se bude nacházet řádek bMouseAcceleration=1. Změňte jedničku na nulu, uložte a máte hotovo."
na tomdle Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, GT 555M GDDR5 ti to pujde bez problemu..nerikam na ultra ale zahrajes si tak aby si byl z grafiky unesen a i s vysokym fps...
Zax > todle sem udelal a uplne v pohode "Mouse Smoothing
Pokud hledáte smrtící přesnost v ovládání myší a ležérní pohyb není nic pro vás, pak stačí zajít do adresáře, kde máte nainstalován Steam, proklikat se skrze Steamapps, Common a Skyrim do složky se hrou. Zálohovat si soubor SkyrimPrefs.ini, poté jej otevřít a najít položku Controls. Tam se bude nacházet řádek bMouseAcceleration=1. Změňte jedničku na nulu, uložte a máte hotovo."
Na 560M vo FullHD s High nastaveniami...zapnute vsetky odlesky...
FPS obcas pekne skace...od tych 40-50...az po 20-30...no...prakticky je cela hra plynula...
K hre samotnej...svet i hratelnost je fajn...myslim ale...ze po grafickej stranke to mohli vytiahnut viac...i svet mi pride trochu prazdny...v porovnani so Zaklinač 2kou napr. ...
Celkovo z toho poriadne krici konzolovost...
FPS obcas pekne skace...od tych 40-50...az po 20-30...no...prakticky je cela hra plynula...
K hre samotnej...svet i hratelnost je fajn...myslim ale...ze po grafickej stranke to mohli vytiahnut viac...i svet mi pride trochu prazdny...v porovnani so Zaklinač 2kou napr. ...
Celkovo z toho poriadne krici konzolovost...
No zítra mi to má půjčit bratranec tak uvidím. Doufám, že to bude dobrá smažba. Už delší dobu se na to těším jak na AS revelations..
Nemám co hrát vůbec.. Batllefield, CoD atd.. to mně nebaví a jinak nic nového nevyšlo zatím, co by mě zaujalo.
Nemám co hrát vůbec.. Batllefield, CoD atd.. to mně nebaví a jinak nic nového nevyšlo zatím, co by mě zaujalo.
Lenovo IdeaPad y570- i7 2630QM, 8GB Ram, 750 GB HDD, GT 555M GDDR5
Takže konečné nastavení:
nativní rozlišení
AA vypnuto, AF 4x
vše na high, FXAA vypnuto
všechny odlesky vody
táhla viditelnosti na 50%
object detail high, object detail fade vypnuto
FPS v exterierech 20-30
FPS v interierech 30-60 (mam pocit, ze je zaplej V-Sync, bez nej by to bylo lepší)
Dá se to hrát v pohodě, ale i tak bych ocenil nějaký patch nebo odladěné ovladače přímo pro Skyrim.
nativní rozlišení
AA vypnuto, AF 4x
vše na high, FXAA vypnuto
všechny odlesky vody
táhla viditelnosti na 50%
object detail high, object detail fade vypnuto
FPS v exterierech 20-30
FPS v interierech 30-60 (mam pocit, ze je zaplej V-Sync, bez nej by to bylo lepší)
Dá se to hrát v pohodě, ale i tak bych ocenil nějaký patch nebo odladěné ovladače přímo pro Skyrim.
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
lupama píše:me jde mys vsude uplne normalne..hraju vetsinou z 3.osoby
To si dokáži vysvětlit jenom tím, že se ti fps pohybuje pod hranicí V-sinc který je automaticky zapnutý. Ale stejně se nedokážu přestavit, že si někdo nevšimne asynchronní rychlost myši.
Kdo chce vědět více tak tady lidé buší Bethesdě na dveře:
http://forums.bethsoft.com/index.php?/t ... nsitivity/
Lenovo Legion 5-17ACH6H; DELL Inspiron 7720 SE, Toshiba Satellite Pro A300-15V
fps venku 35-45, uvnitř o pár víc.Myš je v pohodě...změnil sem si v tom configu tu řádku..ale nevím jestli to něco změnilo, předtím sem to hrál pár minut a to se mi zdálo že to není plynule ani při 40fps, teď v pohodě..nejnižší fps mám kdyz sem zabíjel draka
Lidi, nejspíš dávám výpověď v práci, protože další skvělý díl The Elder Scrolls je tady:-).Pro mě osobně Oblivion a Skyrim, nejlepší hry, co znám..i z výběrů žánrů...Je to nádhera:-)
Jinak AA - 4x
AF - 8x, textury - high,RBL - high,stíny - high,decal -high,zaškrtlé všechny možnost;-).
PS:Zamiloval se někdo tak jako já?:-)
Jinak AA - 4x
AF - 8x, textury - high,RBL - high,stíny - high,decal -high,zaškrtlé všechny možnost;-).
Acer V17 Nitro Black Edition
i7-4710HQ 2.5GHz s TB 3,5GHz
NVIDIA GeForce GTX 860M
12 GB DDR3, 1TB HDD
Ex: Acer Aspire TimeLineX 5830tg-6659
Intel Core i5-2410M 2.3GHz s TB 2.9GHz
NVIDIA GeForce GT 540
8 GB DDR3
750 GB HDD
i7-4710HQ 2.5GHz s TB 3,5GHz
NVIDIA GeForce GTX 860M
12 GB DDR3, 1TB HDD
Ex: Acer Aspire TimeLineX 5830tg-6659
Intel Core i5-2410M 2.3GHz s TB 2.9GHz
NVIDIA GeForce GT 540
8 GB DDR3
750 GB HDD
Frederik píše:Lidi, nejspíš dávám výpověď v práci, protože další skvělý díl The Elder Scrolls je tady:-).Pro mě osobně Oblivion a Skyrim, nejlepší hry, co znám..i z výběrů žánrů...Je to nádhera:-)
Jinak AA - 4x
Tvle s takovýmhle nastavení se mi to celkem kouše a to mám o dost výkonější grafiku... Jak ti to probůh šlape?
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5