Gamesky
-
- guru
Podle cisel by to mohlo zahejbat dedikovanym lowendem, aspon teda desktopovy kousky. Sice budou mit jen 32bitovou sbernici, ale vlastni DDR2 pamet (taky jen desktopovy kousky, o notesech totiz zatim nic nevim, tak se tu optavam
) ale jestli se tohle vsechno ukaze i v notesech tak je opravdu na co se tesit.

Frostiq píše:Delfin píše:No ta grafika toho zvládne poctatně víc, jen musíš mít ty správny drivery. Já na ní rozjedu v pohodě i CoD 4, sice na low a 640x480 ale dobře hratelné, WoW mi taky jede na high bez sekání, ale na střední to jede plynuleji.. A další hromada her co mi jede celkem v poho, ale CoD 2 ti i tak pojede na low, nevím čím to je ale prostě se to kouše... Tady máš odkaz na ty ovladače: http://www.laptopvideo2go.com/forum/ind ... opic=13809
Ty ovladače jsou neoficiální, takže záleží jen na tobě, ale mě běhají perfektně. Musíš kliknout na políčko Driver, stáhneš driver a pak stáhni Modded INF, ten driver rozbal v 7-zipu a do složky s rozbaleným driverem zkopíruj příslušný inf soubor, pak spusť setup a odklikej všechno co to po tobě bude chtít
A díky ale zapoměl jsem zdělit že na svém notebook mám naistalované windows xp:)
Tak se stačí podívat na tom vebu po jiných kouskách, je tam víc driverů co podporujou XP než na Visty...