Crysis a DX10
ruda: To s tou 9600 sem nejspis prehlidl, byl sem vcera fakt pekelne vypalenej , ale stejne... 9800 na Crysis a Cod4 levou zadni? A co teprv 9600? To uz nejsou karty na dnesni hry, ikdyz to pred 6lety byla velice uspesna rada, ale ani overclockem to uz dnes nespravis, natoz Omega ovladacema. Jinak, nejak nechapu na narazku Crysis na low... to jako ze ja jsem to dohral na low, znamena, ze sem to nemel moznost videt i na very high DX10?
...
to mobilcarl: takže crysis jsem dohrál 1280*1024 na high detaily ... úplně bez problémů .. jinak ještě můžu 1440*900 na medim/high .... na ultra-high jsem zkoušel 1024*768 .... přišlo mi to skoro stejný jak na high jen to bylo náročnější ... horší fps
Toshiba R600-10W
..
já hrál jen NFS-PS .... na toshibě ... a tam sem to osolil snad na nejvíc jak to šlo ... bez problémů ...
>> spíš hraju CSS nebo strategia jako LOTR: the battle for middle earth2 ... teď ještě Empire Earth3 .... tyhle "nenáročné hry" mi jedou 1680*1050 na high takže zatím spokojenost ...
BTW: já na svém booku taky pracuji .... Bůh žehnej 17" přehlednému monitoru a numerické klávesnici
>> spíš hraju CSS nebo strategia jako LOTR: the battle for middle earth2 ... teď ještě Empire Earth3 .... tyhle "nenáročné hry" mi jedou 1680*1050 na high takže zatím spokojenost ...
BTW: já na svém booku taky pracuji .... Bůh žehnej 17" přehlednému monitoru a numerické klávesnici
Toshiba R600-10W
no tak v první řadě zajdeš třeba na tuhle stránku http://www.porse.cz/3D_Mark/3D_mark_06.html tam si 3d mark06 stáhneš (má to cca 570mb) pak nainstaluješ > zapneš .. ono to bude pár minut testovat všechno možné i nemožné a ve finále ti to vyhodí nějaké numero a to sem pak napíšeš
Toshiba R600-10W