Crysis a DX10
Proč? Ntb. má zcela dostatečný výkon na všechno. Má výkon, o jakým se ti s desktopem před pár lety nesnilo.
Na co potřebuješ větší? Jen na nejnovější hry ve vysokým rozlišení a hyper super grafickejch efektech.
Naletěl's jim. Proto to dělaj, aby z tebe vytáhli prachy. Já teď budu mít ntb., na kterým si zahraju pár her, který jsem chtěl zkusit, ale můj desktop na ně už nestačil - možná Oblivion, Gothic III, CoH, určitě Zaklínače a NWN2.
Na co potřebuješ větší? Jen na nejnovější hry ve vysokým rozlišení a hyper super grafickejch efektech.
Naletěl's jim. Proto to dělaj, aby z tebe vytáhli prachy. Já teď budu mít ntb., na kterým si zahraju pár her, který jsem chtěl zkusit, ale můj desktop na ně už nestačil - možná Oblivion, Gothic III, CoH, určitě Zaklínače a NWN2.
Solitary píše: protoze vzhledove Crysis na medium/high je jako jina hra na plne detaily.
jo mozna tak poctem objektu kolem ale na 1360x768 je to pekne hnusny a hratelny jen tak tak...a na zapnuti AA muzes zapomenout i na 1024x768 protoze prijdes o 2/3 FPS nevim ale ani pod XP to nijak extra nejelo o max 6-7FPS vic...no nic radsi zaparim neco jineho stejne me to za chvilku prestalo bavit...
Asus G74SX + Asus UX390UA + Legion 5 17", i7 10750H/16GB/GTX1660Ti/1,5TBNVMe + HP Elitebook 845 G8 + HP Zbook 15 Fury G8
darko píše:jenže dnešní desktopy mají takový výkon,který se může ntb. akorát tak zdát
No... highendový desktopy, cenově jak notebook.
Jak už jsem ale poznamenal, ten výkon NEPOTŘEBUJEŠ. Pokud nejsi cvok, co vydělává (spíš tahá z rodičů prachy) jen proto, aby uživil sekretářky bossů NVidie a pikolíky Electronic Arts, tak nepotřebuješ větší výkon, než jaký má dnes mainstreamovej notebook - tj. ntb. do 25 papírů.
Samozřejmě, pokud realizuješ doma v obývačce vizualizace sídlišť a nebo makáš vzadu v pracovně pro Pixary, pak máš pravdu, ten výkon potřebuješ.
Jenže notebook má proti desktopu podstatný výhody - především tě neomejou až přijde účet za elektřinu (nebo nějaká další emma, aby ti poděkovala za tvůj podíl na posunech světovýho klimatu) a taky to neváží deset, patnáct kilo, tudíž to s sebou můžeš někam vzít.
Kdo dneska potřebuje desktop? Jen ten, kdo se živí něčím, co si takový výkon žádá.
-
- píše často
aaa
Co tu řešíte za hlouposti:)))
Kdybyste četli zdejší články, dozvěděli byste se, že Asus (a jistě spousta dalších výrobců) chystá pro notebooky
"Už v lednu roku 2007 představil Asus" velmi zajímavou novinku – externí grafické řešení s PCI-Express slotem, který by byl propojitelný s notebookem přes ExpressCard slot
V blízké době by měla XG Station být k dispozici OEM výrobcům, kteří do ní boudou umisťovat své grafické karty, dostupnost samotné grafické stanice „bez obsahu“ pro koncové uživatele ani její cena zatím není známa.
Kdybyste četli zdejší články, dozvěděli byste se, že Asus (a jistě spousta dalších výrobců) chystá pro notebooky
"Už v lednu roku 2007 představil Asus" velmi zajímavou novinku – externí grafické řešení s PCI-Express slotem, který by byl propojitelný s notebookem přes ExpressCard slot
V blízké době by měla XG Station být k dispozici OEM výrobcům, kteří do ní boudou umisťovat své grafické karty, dostupnost samotné grafické stanice „bez obsahu“ pro koncové uživatele ani její cena zatím není známa.
Asus ROG Strix G18