Gothic 3 a Asus N10JC
OK.Zrovna to jdu instalovat.Akorát mám DVDčko z levelu a nešlo mi přečíst na ext.mechanice,tak musím zkopírovat celý adresář na jiném notebooku.Tyhle 2vrstvé DVDčka jsou nanic.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Tak super.Disk je totálně nečitelný.(cyklická chyba)Takže mi nezbyde než to stáhnout někde znovu.(2.64GB) Takže se to asi zpozdí.Ten Patch jsem už stáhnul(měl 888MB).javak810i píše:jn já mám zas podělanou mechaniku u desktopu, takže sem musel dát disk sdílený do lanu a z bráchovýho kompu přeposlatHlavně nezapoměň Community Patch 1.72
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
Do večera to stihnu.Net mám vlastní WI-FI vysílač s rychlostí okolo 10M.Takže to je stáhnuté rychle.Jen potřebuji kapacitu i na něco jiného přes den.
EDIT:Czshare je už připraven.
EDIT:Czshare je už připraven.
Takže:tato hra nefunguje na tomto Notebooku s Vistou.3 hodiny instalace všemožného a výsledek je nulový.Takže Ti vůbec nepomůžu.A přeinstalovávat na XPčka rozhodně kvůli této totálně zabugované hře nebudu!
roman2277 píše:Takže:tato hra nefunguje na tomto Notebooku s Vistou.3 hodiny instalace všemožného a výsledek je nulový.Takže Ti vůbec nepomůžu.A přeinstalovávat na XPčka rozhodně kvůli této totálně zabugované hře nebudu!
OK, dík za snahu, no snad mi to půjde.
Lenovo Ideapad Y50 70 - Core i5 4210H, Geforce GTX 860M 4GB GDDR5
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
3DMark Fire Strike - 3519 Bodů
Huawei Ascend P6, Xiaomi Piston v2
na XPčkách nic!
mam Acer Extensa 5620 na XPčkách a nejde mi to. V manuálu je seznam graf. karet který G3 podporuje. Možná to je tim mam integrovanou Intel.