Tak prý brzy vydají patch, který opraví:
* Padání hry po zobrazení loga, které detekovali někteří hráči v Německu
* Pár vylepšení video editoru, které budou zkvalitňovat vyrenderované video a zlepší jeho pojmenovávání
* Opravení bugu při bowlingu, kdy se nedal prakticky hrát s myší, která měla nějakou vyšší senzitivitu
* Opravení stínů u grafické karty ATI 1900
* Zlepšení práce s pamětí počítače a grafické vylepšení částic, což trochu zmírní nároky a zvýší kvalitu
* Opravení resetu vlastní postavy v multiplayeru = její nastavení se zachová i pro další spuštění
* Podpora pro DirectInput pro konzolové a PC ovladače
* Celkové vylepšení výkonu, Rockstar slibuje, že z každého PC vymáčkne co se dá, ovšem v rámci mezí, tedy nepovolí 100% vytížení procesoru nebo přehřívání grafiky při vyšším výkonu než je možné
* Malý upgrade pro Rockstar Social Club aplikaci, tím zmizí chyba MMA10 a nemožnost spuštění hry po přihlášení k profilu
A ještě mám malý návod pro ty, co si chtějí nastavit vyšší detaily než jim povolí nabídka. Vytvořte si v kořenovém adresáři hry textový soubor "commandline.txt" a do něj pod sebe napište -norestrictions -nomemrestrict .
Mně to například povolilo textury na High. Hra teď vypadá mnohem líp, a i když to píše že jsem přesáhl paměť grafiky o několik stovek, tak to běhá stejně jako předtím.
PS: Taky jsem se teď dočetl na jednom fóru, že na zvýšení FPS pomůže i vypnout "Clip Capture" v menu Game.