Crysis a DX10
..
crysis je víceméně zhovadilost, co láká bohužel jen na grafiku ... a NANOoblek ... jinak je to farcry v novém kabátě ...
>ostrov, příšery (všeobecně mě víc lákají hry s "reálnýmaa protivníkama) delta force, COD atd ... crysis jsem dohrál opravdu jen kvůli grafice
>ostrov, příšery (všeobecně mě víc lákají hry s "reálnýmaa protivníkama) delta force, COD atd ... crysis jsem dohrál opravdu jen kvůli grafice
Toshiba R600-10W
Ja Crysis dohral na low(vypadalo to jako Far Cry )... takze sem u toho kvuli grafice opravdu nesedel a zas tak spatne mi to uplne neprislo, Crysis sem narozdil od Far Cry aspon dohral, to sem totiz po chvili kdy sem potkal ty monstra v te zakladne nebo kde, uz si to tak nepamatuju, vypnul, protoze me to nebavilo a uz to nepustil. Crysis nejakou hratelnost prece jen ma (a nejdriv prece bojujes proti realnym protivnikum).
Solitary píše:Jenze ty si na svem notebooku sotva zahrajes Crysis na very high, provnavas Crysis na medium s CoD na high, to je inteligentni. Crysis na very high ma v soucastnosti bezkonkurencni grafiku, proto je taky tak narocny. Nechtel sem bejt nefer, ale priste tu nehazej rozumy, ktere jsou proste nesmyslne a nenazyvej je novatorskymi a ze se tu setkavas s vysmechem. Nediv se kdyz proste pises nesmysly. Nejsi zadny novator, ani v nejmensim.
no jo,jenže v tom je jádro pudla,že si cod4 zahraji v hight detailech na průměrném počítači,kdežto Crysis v hi detailech tak akorát v hi počítači.To ovšem nic nemění na tom že , ntb nelze použít na hry.Mimochodem nějaký borec se pokusil Crysis spustit i na X3100.
Jinak crysis je fakt pouhým pokusem o remake FarCry.Tropický ostrov,na kterém musíte vymlátit všechny lidi,pak nestvůry.Použití nanoobleku je podle mě naprostou katastrofou.Popírá snad všechny fyz.zákony,dělá z vás nesmrtelného člověka,který při troše štěstí přežije i zásah z tanku.
Výběr několika nesmyslů této slátaniny:v modu neviditelnosti je neviditelná i zbran,ač není součástí obleku.Dále pokud v tomto modu máte zbran s laserovým zaměřovačem,paprsek nikdo nevidí.Stromy můžete kácet střelbou s pistole.Tank však neprojede lesem.Ohrada z vlnitého plechu a sudy jsou ze supermateriálu,který nelze prostřelit,pouze povalit.V betížném stavu neplatí zákon akce a reakce.Střelce na autě zastřelíte pouze headshotem,vyprázdnit zásobník do noh se míji účinkem.Ubohá AI spolubojovníků,kteří se schovají za nebližší bednu a počkají až skončíte,popř. se vrhnou bezhlavě do křížové palby.Atd. atd....
Naopak v CoD 4 jsou různorodé,leč krátké mise,kde jste členem týmu a musíte se navzájem krýt.Solo akce končí smrtí.Uvodní mise na tankeru se mi líbila víc než celá nudná Crysis dohromady.
Acer TravelMate 8200. Pentium CoreDuo 2.0 Ghz,2 GB DDR2 ,HDD 160 GB, Ati mobile Xpress 1600 256 Mb GDDR2 Hypermemory,Win 7 HP
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
naprosty souhlas s koncem. CoD4 ma perfektni SinglePlayer (ktery jsem si zahral i ja, človek, ktery neshani hry bez MP protože SP je o ničem).
Každa mise je jina, jine prostředí, jiny ukol a jine situace. Sice ma to herni čas nějake 4 hodiny ale kralovsky se bavite.
Crysis jsem dojel možna do poloviny a už me to fakt nebavilo... furt to same.
viz. všechny "bugy" zminené výše mě taky znechutily. Multak ochuzeny o kaceni stromu byl posledni duvod pro uninstall.
imho Crysis je odstrašujici přiklad, kde se hra minula s Enginem.
Cela hra mi přijde dosti strnulá a navzdory akci, pomalá.
Far Cry byl po strance hratelnosti mnohem lepší.
Každa mise je jina, jine prostředí, jiny ukol a jine situace. Sice ma to herni čas nějake 4 hodiny ale kralovsky se bavite.
Crysis jsem dojel možna do poloviny a už me to fakt nebavilo... furt to same.
viz. všechny "bugy" zminené výše mě taky znechutily. Multak ochuzeny o kaceni stromu byl posledni duvod pro uninstall.
imho Crysis je odstrašujici přiklad, kde se hra minula s Enginem.
Cela hra mi přijde dosti strnulá a navzdory akci, pomalá.
Far Cry byl po strance hratelnosti mnohem lepší.
Toshiba Satellite A200-1BJ, C2D T7300 2 GHz 4MB L2, 2GB RAM DDR2 667MHz , 160GB HDD 7200rpm, ATi HD2600 256MB VRAM, Windows XP Prof. SP3
darko, proboha... ty srovnavas high detaily CoD a jejich narocnost s high Crysis, pochop uz ze Crysis na plne detaily je uplne jinde nez CoD, proto ma taky takovou narocnost. Jinak na slabsi detaily ho pustis taky na kdejakem stroji. Crysis nema vubec spatnou optimalizaci. Posuzujes notebook, ze se na nem da v pohode hrat, protoze ti tam jde jedna nova hra na plne detaily. To je taky dost kratkozraky. Hledas kazdej nesmyslnej prd na Crysis, a vyzdvihavas CoD do nebes . To je absurdni. Zrovna v Crysis je ten nanooblek velmi dobre zpestreni a vysvetleni a zas hledas na nem kazdou chybicku a delas z ni bug jak svine. Ve spouste her totiz typek drti sam cele armady (Far Cry je priklad), tady aspon mas o co se logicky oprit, proc to dokaze. AI je v Crysis na velmi dobre urovni. Mluvis o CoD jako by to byla nejaka realna akce, je to vetsi arkada jak ten Crysis, naskriptovana, respawnujici se nepratele...