Mafia - Vista - Toshiba
Mafia - Vista - Toshiba
Zkousel nekdo hrat Mafii na Toshibe A200-xxx nebo A210-xxx na vistach? A bezela?
-
- občas něco napíše
- Kontaktovat uživatele:
Da se řici , že rozjedeš všecho - Assassina pařim na střední až vyšší, pro streety na plný detaily, rain bow six vegas 2 na plný atd.........Jsem naprosto spokojený. Pokud na něm budeš pařit hry a bude připíchlej v elektrice, tak budeš spokojenej. 

TOSHIBA Satellite A210-19J AMD Turion™ 64 X2 TL-60/ 2GB RAM/ 200GB HDD/ ATI HD2600/ 15.4''/ Vista Home Premium SP1 x86
To Devil:
Koukám, že je tu další krmič.
Opravdu paříš na HD2600 skoro vše na střední až vyšší? Nechceš změnit výpověď? Dopouštíš se jinak křivé přísahy
Dám ruku do ohně, že ProStreet na plný nehraješ, RSW2 už vůbec ne a stím Assassinem budeš rád na low.
Edit: Samozřejmě to můžeš spustit, ale plynulejší by to bylo asi v powerpointu
Koukám, že je tu další krmič.
Opravdu paříš na HD2600 skoro vše na střední až vyšší? Nechceš změnit výpověď? Dopouštíš se jinak křivé přísahy

Dám ruku do ohně, že ProStreet na plný nehraješ, RSW2 už vůbec ne a stím Assassinem budeš rád na low.

Edit: Samozřejmě to můžeš spustit, ale plynulejší by to bylo asi v powerpointu

Asus ROG Strix G18
No... grafiky toho mohou zvládnout víc než na co vypadají. Já také hraju na desktopu Assassins Creed na high (az na stíny), Rainbow Six Vegas na high (az na stiny), Gears of War taky high az na stíny a postprocessing... vše 1280*1024. A to mám GeForce 7600GT + P4 3.00GhZ + 3GB Ram
Stíny mi nestíhá procesor, grafika je ale perfektní. Já mu to věřím že hraje na high s HD2600. Není důvod proč ne

Stíny mi nestíhá procesor, grafika je ale perfektní. Já mu to věřím že hraje na high s HD2600. Není důvod proč ne