HP 6735b a kousani obrazu ve hrach [update]

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
r4in
píše často

HP 6735b a kousani obrazu ve hrach [update]

Příspěvekod r4in » 26 lis 2008 15:06

Preji pekny den,

mam problem ohledne hrani na HP 6735b (Turion X2 Ultra, Radeon3200, 2 GB ram, Windows Vista Business).

Na NB jsem vyzkousel (zvlaste hned po zakoupeni) nekolik ruznych her, vsechny bezely vicemene dle ocekavani. pak jsem se soustredil na jine veci a hrama se moc nezabyval. o tomhle vikendu jsem ale dostal chut zahrat si NfS Carbon a docela me udivilo, jak ta hra bezi pomalu, obzvlaste jsem zaregistroval podivne "zaskuby" co zhruba 2 sekundy. napadlo me zkusit UT3 a tam to bylo naprosto markantni: co dve sekundy se jakoby "kousnul" obraz (vcetne mysi a zvuku) a fps spadly z nejakych 35 na 14. zacalo silene martyrium reinstalace driveru, DX a vseho mozneho; jednou se mi podarilo, aby hry bezely zase normalne, to kdyz jsem odinstaloval veskery drivery Ati, po vyzkouseni jine verze driveru uz to zase delalo stejne, dokonce i pri opetovnem navratu k defaultnim driverum od MS/Ati. zajimave ale je, ze v 3DMarku06 jsem dosahl stejneho score jako v dobe, kdy se hry chovaly normalne, coz me privedlo k ovladaci zvukovky, tabletu etc., ale nic nepomaha: NfS ProStreet i UT3 se chovaji stale stejne. napadl me jeste problem s DirectShow filtry videa, ale nevim, nevim, to by na hry nemelo mit vliv. do reinstalace (obnoveni) OS se mi moc nechce. Nestalo se nekomu neco podobneho? (a povedlo se mu to i vyresit? :D )

Dekuji.

edit: ok, tak jsem zjistil, ze kdyz odpojim kabel ze sitovky, tak je vse v poradku. reinstalace driveru od sitovky nepomohla, vypnuti ne-ms sluzeb taky ne. asi to fakt vidim na recovery partition. :x
Pokud chcete regulovat chlazení u 6465b navštivte http://www.computerbase.de/forum/showth ... ?t=1070494

Jestli vám nefungují Fn klávesy u 6465b pod Windows 8/10, tak nainstalujte poslední verzi HP Hotkey.

Zpět na „Notebooky a hry“