Far Cry 2

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
darko
píše často

Far Cry 2

Příspěvekod darko » 02 pro 2008 21:58

nedávno jsem si pořídil hru Far Cry 2 a tady jsou moje zkušenosti s touto hrou.
Instalaci jsem provedl na svůj ntb (je v podpisu).Instalace bezproblémová,po ní následuje důkladný test počítače který prověří zda-li je schopen hru spustit (alespon sem to tak pochopil).Vzhledem k průměrnému výkonu jsem nastavil rozlišení ve hře na 1024x764 a střední detaily.Hra běží plynule,cca 20 fps.
Ted k samotné hře:po sáhodlouhém úvodu,leč pěknému se dostáváme ke hře.Bohužel s původního Far Cry zůstal pouze název.Místo oddechové 3D akce je tu interaktivní film (vzhledem k množství videí se spíš díváte než hrajete).FC2 mi silně připomíná hru Boilingpoint.V podstatě chodíte pořád dokola a plníte úkoly vašich chlebodárců.Většinou vystřílení posádky znepřátelené frakce.
Grafika je sice pěkná,ale postrádá barevnost.Všechno je do hněda.Jenom prach,špína a zaschlá tráva.
Ač sem v minulosti nadával na Crysis,Far Cry ji nedosahuje ani na paty.A ani na Far Cry 1.Todˇ vše :wink:
Acer TravelMate 8200. Pentium CoreDuo 2.0 Ghz,2 GB DDR2 ,HDD 160 GB, Ati mobile Xpress 1600 256 Mb GDDR2 Hypermemory,Win 7 HP

JackalJackal
píše často

Příspěvekod JackalJackal » 02 pro 2008 22:06

Souhlasím s tebou, od druhé části jsem čekal také něco jiného, než jsem zakusil. Graficky to není takový přelom jako byla jednička která i po několik letech zvedala laťku novým hrám. :wink:
HP Notebook
HTC 10 Glacier Silver, Samsung Galaxy S7 White Pearl

Zpět na „Notebooky a hry“