Zdravim,
stahnul sem si tuhle zajímavou a krásně vypadající gamesku a ted prolejzam net a zjištuju, kde je problem, zatimco můj spolubydlící ji krásně paří.
Co jsem pročítal fora, někomu hra jde, někomu ne, někdo ji nespustí vubec, někdo ano ale padne mu po chvíli, někomu se jen seká atd..
Podle mého to má co dělat s problémem který nastal, alespon u mě, při integrování programu PhysX do ovladačů grafické karty. V mém případě jde o ovladače s upraveným Inf souborem a kartu která by PhysX neměla vubec podporovat. Nainstaloval jsem si poslední verzi PhysX, ale nedostanu se do jejího nastavení, vlastně nikde není vidět, že tuhle utilitku v PC již mám, jen ikonka v Ovládacích panelech po jejímž kliknutí se pustí panel Nvidie a žádný nastavení fyziky a ve výpisu komponentů ovladače Nvidie poznámka v sekci 3D, al bez popisku a ikonky (působí na mě že program si s tímto modulem neví rady, nefunguje).
Má někdo s touto hrou, s PhysX podobné problémy?
Předem děkuji za nápady a rady!
Mirror's Edge - nespustí se, padne
Mirror's Edge - nespustí se, padne
Clevo M570U +, C2D T7200 (2,0 GHz), 4GB RAM, WD 500Gb 5400 rpm, GF 7950 GTX(3DMARK06 - 5300+ b), Win 7 Prof.
- Chlebovnik
- guru