ARMA 2
- Chlebovnik
- guru
Hral jsem pouze jednu nijak rozsahlou misi,zabil par krav a pak me krouhl nejakej sniper,asi na trikrat,tzn ze zadna vrava s x cpu protivnikama,a ne moc velka lokace,mimochodem vy dva jste to zajiste hrali ze?lol lol tak to zkuste a uvidite sami,mam rad chytraky co to ani nehrali a neco komentujou a ridi se napisama na krabici,navic jste si hru jiste koupili,ze?nebo hrali neodladene demo?ja se priznam si ji stahl...a bezela jak jsem rekl v dane misi,tecka
Edit:ted koukam do vasich podpisu, to mi staci,chapu ze se vam to zda neuveritelne...
Edit:ted koukam do vasich podpisu, to mi staci,chapu ze se vam to zda neuveritelne...
MSI GT735
Ono asi taky zalezi, co ty povazujes za plynule... 10fps to urcite neni. A pokud povazujes vysoke nastaveni za to, ze si das dohlednost na 500metru a pro jistotu cumis do zeme, tak to zas neni vysoke nastaveni ... protoze jinak tahle hra je v soucastnosti asi to nejnarocnejsi co dosud vyslo, a to i narocnejsi nez GTA4 ci Crysis. Na 1280x1024 na plne detaily to nezvladaj ani desktopove highend karty (vcetne dvoujadrovych). Jinak tahle hra antialiasing v soucastne verzi nepodporuje... to jen na okraj. Navic na to, abyses dostal vubec pres hratelne fps nemas procesor. Takze verim, ze ty veris, ze ti to slo plynule. Ale to je asi vsechno.
Tak plynule to slo i na stejne konfiguraci se slabsi gk fsc amilo ktera ma zm82 a hd 3650,dohled jsem nenastavoval,a narocnejsi nez gta4 to tedy rozhodne neni...to bych se neobtezoval s instalaci...do zeme jsem nekoukal,sel jsem s tymem k vesnici,ale nedosel jsem k ni,stihli me sejmout pres moji snahu se tomu vyhnout...nevim na cem jsi to zkousel ty ale ta hra neni narocna jak rikas
MSI GT735
...lol tak to zkuste a uvidite sami,mam rad chytraky co to ani nehrali a neco komentujou a ridi se napisama na krabici...
Projdi se po internetu, najdi si testy tehle hry na vsemoznych serverech a vsude ti reknou to same. To jen ty mas zazracny pocitac, ktery predci desktopovy highend v podobe GTX 285 a Core i7.
Nejake vynatky z testu - na stredni detaily, 1280x1024 s Core 2 (je jedno jestli Duo ci Quad, ta hra to nepodporuje) nataktovanym na 3,6Ghz a grafikou GTX280 das 35fps! Coz je teprve takova hranice, ktera se da povazovat za hratelnou. Silne pochybuji, ze si dal s tim svym siditkem vic jak 15fps na plne detaily. Na tvem nizkem rozliseni je procesor dulezity a ani kdyby ta tva grafika mela na vic, tak by to nedala, protoze by ji omezoval. On totiz mobilni Athlon na 2,2Ghz na architekture K8 neni vubec zadne delo...
Naposledy upravil(a) Solitary dne 28 čer 2009 01:37, celkem upraveno 1 x.
To nikdo netvrdi,ono je ale lepsi to vyzkouset nez psat nazory jinych bez overeni,samozrejme vykonu tebou uvedenych hw casti muj book nedosahuje ani omylem(btw to na tom musi jet ve fhd a neznam nikoho s takto vykonym pc abych to zkusil on malokdo vyhazuje prachy za ci7,vetsina ceka na ci5),ale ta hra jela v tom nastaveni plynule(soucasti image byl i nejaky patch)cetl jsem o ni...proto jsem si ji stahl,vyzkousel(nechytla)a smazal
MSI GT735
Ja mel za to ze zm82 je architektura k10,tak to me zase osidili...parchanti...
Edit:2,6ghz rovna se turbo
Edit2:tak oficialni doporuceni na max je quad core,ale hra to nepodporuje?to si protireci,ne?
Edit3:bohemia interactive si v roce 2009 vyda hru bez podpory vicejadrovych cpu,to jsou blazni...lol lol lol
Edit:2,6ghz rovna se turbo
Edit2:tak oficialni doporuceni na max je quad core,ale hra to nepodporuje?to si protireci,ne?
Edit3:bohemia interactive si v roce 2009 vyda hru bez podpory vicejadrovych cpu,to jsou blazni...lol lol lol
MSI GT735
Doporucena sestava nehovori o Quad-core, aspon ja to nikde nevidim.
Jinak, co jsem koukal, tak 2dni stary patch, ktery vysel v patek uz udajne do hry prinesl i AA, takze to beru zpet - aspon to teda tvrdi changelog. Ta podpora vice jader urcite tez pribude patchema. Typicky postup kluku z Bohemia Interactive, vydat beta verzi a pak ji za chodu budou patchovat. Udelali to tak s Operaci Flashpoint i s Arma1. V prvnich verzich Flashpointu slo probihat zdma a plotama. Ona i Arma1 v dobe vydani (2006) byla jedna z nejnarocnejsich her a takova 8800GTS 320MB s ni mela tehdy problemy.
Turiony X2 Ultra jsou stale jen K8, v nove revizi, ale porad jen K8.
Jinak, co jsem koukal, tak 2dni stary patch, ktery vysel v patek uz udajne do hry prinesl i AA, takze to beru zpet - aspon to teda tvrdi changelog. Ta podpora vice jader urcite tez pribude patchema. Typicky postup kluku z Bohemia Interactive, vydat beta verzi a pak ji za chodu budou patchovat. Udelali to tak s Operaci Flashpoint i s Arma1. V prvnich verzich Flashpointu slo probihat zdma a plotama. Ona i Arma1 v dobe vydani (2006) byla jedna z nejnarocnejsich her a takova 8800GTS 320MB s ni mela tehdy problemy.
Turiony X2 Ultra jsou stale jen K8, v nove revizi, ale porad jen K8.
- Chlebovnik
- guru
Tziky píše:Edit:ted koukam do vasich podpisu, to mi staci,chapu ze se vam to zda neuveritelne...
FX 570M je 8700M GT, takže vtípek ti moc nevyšel. A navíc když přihlédnu k tvému silně podprůměrnému procesoru, tak bych se tady moc nechvástal tím, jak krásně ti běží Arma 2.
• Aspire V3-571G | 15.6" FHD IPS | i5-3230M | nVidia GT 640M | 8 GB RAM | Intel 80 GB SSD + 1 TB HDD
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
ASUS VX239H | SteelSeries 6Gv2 | Logitech MX518 | Tesoro Aegis X4 | Zalman NC2000
• ThinkPad T61p
U me je kamen urazu cpu(kterej na vse co potrebuju bohate staci),u tebe gpu(ktera ti taky jiste dostacuje),ovsem dek,vim co mas za kartu 2generace zpet pro open jedna z tech lepsich,ale s pouhyma 256mb a 128bit sirkou sbernice... Tu hru si zkus,opatchuj a pak dej vedet jak ti jede,minimalni pozadavky splnujes,jet ti musi
MSI GT735