GTA IV a prepinani grafik, Asus
GTA IV a prepinani grafik, Asus
Zdravim, mám problém u hry gta 4 se mi po instalaci načetla intergorvaná(slabá) grafika a tudíž to není hratelné potřeboval bych poradit jak to mám přepnout na tu silnější grafiku. mám notebook asus pro64j. děkuji za odpověď
Re: GTA IV na notebooku Asus
Maniakk píše:Zdravim, mám problém u hry gta 4 se mi po instalaci načetla intergorvaná(slabá) grafika a tudíž to není hratelné potřeboval bych poradit jak to mám přepnout na tu silnější grafiku. mám notebook asus pro64j. děkuji za odpověď
Možnosti:1.v Biosu
2.ovládací panely
3.panel grafické karty
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Jestli to je model s GT325M tak v NVidia controlním panelu.Jinak na liště hlavního panelu bys měl mít ikonu Nvidia hybrid a tam se to dá taky přepnout.Ale každý model to má trochu jinak a tento jsem netestoval ani neviděl.(taky tam může být na boku přístroje nějaký přepínač)
PS:a co takhle si přečíst návod?
PS:a co takhle si přečíst návod?
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
asus a gta4
zdravim, tak to vyzera tak, ze vsetci co mame notebook asus s nvidia optimus si gta4 zahrame az vtedy ked chlapci z nvidie vypustia do sveta novy driver, pretoze tento aktualny neriesi prepinanie grafik v tejto hre, keby vas to zaujimalo, tak tu je o tom viac http://forums.nvidia.com/index.php?s=2d ... 3906&st=20 , takze treba len cakat a dufat, ze to bude coskoro
-
- občas něco napíše
aus
marsox píše:da sa prepnut, to nie je problem, ale bohuzial to nepomoze, treba cakat na novy driver, uz som sa s tym zmieril a teda cakam
no, a nic nového? mám ten samý problém a štve mě to, protože jsem si koupil GTA IV.. to fakt není řešení?
-
- občas něco napíše
nechapem ale kde je vlastne problem, da sa vynutit v ovladacom panely ktora grafika sa ma pouzivat ale aj ked sa natvrdo zapne GT325m tak GTA4 detekuje len integrovanu grafiku. ja tento notebook nevlastnim takze neviem presne v com je problem ale vela ludi pise ze GTA4 a este par hier im jednoducho nejde na GT325m (je to problem s ovladacom), na zahranicnych strankach to riesi plno ludi, uz aj kontaktovali nvidiu a vraj to budu riesit.
-
- občas něco napíše
DeLong píše:nechapem ale kde je vlastne problem, da sa vynutit v ovladacom panely ktora grafika sa ma pouzivat ale aj ked sa natvrdo zapne GT325m tak GTA4 detekuje len integrovanu grafiku. ja tento notebook nevlastnim takze neviem presne v com je problem ale vela ludi pise ze GTA4 a este par hier im jednoducho nejde na GT325m, na zahranicnych strankach to riesi plno ludi, uz aj kontaktovali nvidiu a vraj to budu riesit.
já koukám i na zahraniční weby, přímo na diskuzi Nvidie.. nikdo jim tam už měsíc neodpovídá - nic se neřeší..
přemýšlím o reklamaci notebooku - tohle jsem fakt nechtěl..