GTA IV - ASUS PRO64J
GTA IV - ASUS PRO64J
Zdravim, mám NB s graf. GeForce GT325M (1Gb) a nerozchodím GTA IV. Zapnu hru a děsně se to hlodá (všechno je na low). Když v nastavení najedu do grafiky, že nastavím vyšší rozlišení, hází mi to chybu, že je nedosttečná paměť na grafice - min. 256/56.
V Ovládacím panelu NVIDIA přepnu integrovanou grafiku na "Vysokovýkonný procesor NVIDIA" a když pak znova zapnu hru, zase ta stejná chyba - jakoby běžela jen ta integr. grafika.
Nevíte někdo co s tím?
V Ovládacím panelu NVIDIA přepnu integrovanou grafiku na "Vysokovýkonný procesor NVIDIA" a když pak znova zapnu hru, zase ta stejná chyba - jakoby běžela jen ta integr. grafika.
Nevíte někdo co s tím?
Jasně že to rozchodí,ale tak na 800x600 na nízké detaily.DeLong píše:blbost na tej grafike to musi ist, gta4 po aplikovani patchov nieje absolutne problem, navyse na nizkom notebookovom rozliseni.
u teba bude celkom urcite problem s drivermi u optimusu kedy ti neprepina z integrovanej na dedikovanu Nvidiu, stiahni si nove ovládače.
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
na ati 5165 co je mozno tak o 15% vykonnejsia grafika to ide na medium s patchmi bez problemov samozrejme v nativnom rozliseni (toshiba L505-13G). nemam to vycitane z netu mal som ten notebook doma a sam som to skusal. znova opakujem GTA4 nieje narocna hra po aplikovani patchov: na nizke-stredne detaily, samozrejme nie na fullHD rozliseni.
orgasmic píše:DeLong:
Kdyby jsi to opravdu zkousel, tak by jsi zjistil, ze zmena rozliseni nema na vysledny pocet FPS skoro zadny vliv
nie kdyby, ja som to mal pustene naozaj, a kto hovori nieco o zmene rozlisenia? ja som tu hru skusal len a pouze v nativnom rozliseni (toshiba L505-13G), mne to skor pripada akoby si tu hru nemal pustenu ty.

po aplikovani patchov je GTA4 skutocne bez problemov, bez nich som to ani neskusal.
-
- píše často
DeLong píše:ved som ti napisal stiahni si nove ovladace na grafiku.
nové ovladačen na nvidiu Optimus nejsou, je jen verze 189.79 někdy z dubna a od té doby žádný nový, zkoušel jsem nainstalovat i "normální" ovladače na nvidiu a celý mi to rozhasili a optimus pak vůbec nefungoval...nejelo mi to přepínání grafáren
takže tohle asi nepomůže, na GTA IV jsem se kvůli tomu vykašlal...
MSI GE72, i7 5700HQ , 8GB RAM, GTX 960M, SSD 128GB + 1TB 7200ot HDD