NFS - hot pursuit - nastavení volantu po každém zapnutí hry

Notebooky jsou stále výkonnější a tak na nich lze hrát i náročné hry. O své zkušenosti se můžete podělit zde.
henda
občas něco napíše

NFS - hot pursuit - nastavení volantu po každém zapnutí hry

Příspěvekod henda » 25 pro 2010 10:04

zdravím, mám originál výše uvedené hry. po prvním zapnutí jsem nakonfiguroval volant Logitech a uložil, vše fungovalo ve hře jak jsem nastavil, po vypnutí hry a opětovném zapnutí hra volant rozpoznázná ale musím všechny ovládací prvky natavit znova, hra jako taková se ukládá normálně ale ten volant se po každém vypnutí hry zresetuje. Nevíte někdo jak vyřešit tento problém?
další moji otázkou je vibrace, která prostě nefunguje, i když ji ve hře dám zapnout a na volantu také.
je to volant Logitech Formula

henda
občas něco napíše

Re: NFS - hot pursuit - nastavení volantu po každém zapnutí

Příspěvekod henda » 25 pro 2010 17:18

henda píše:zdravím, mám originál výše uvedené hry. po prvním zapnutí jsem nakonfiguroval volant Logitech a uložil, vše fungovalo ve hře jak jsem nastavil, po vypnutí hry a opětovném zapnutí hra volant rozpoznázná ale musím všechny ovládací prvky natavit znova, hra jako taková se ukládá normálně ale ten volant se po každém vypnutí hry zresetuje. Nevíte někdo jak vyřešit tento problém?
další moji otázkou je vibrace, která prostě nefunguje, i když ji ve hře dám zapnout a na volantu také.
je to volant Logitech Formula

tak vibrace jsem vyřešil... ale to nastavení volantu ve hře se po vypnutí hry prostě neuloží :cry:

Zpět na „Notebooky a hry“