Quake 4 a F3KA
Quake 4 a F3KA
To má tak dlho načítavať tá hra na tomto notebooku?A prečo ide bez sekania iba na low alebo medium?Šak tam by to malo ísť minimálne na vysokých detailoch,nie?Ale ostatné hry mi idú vpohode na najvyšších čo som skúšal.Čo to brzdí?
a jak to máme vědět ? Napiš co máš za OS, jaký oužíváš programy, co ti běží atd. jinak pokud dobře koukám notas má mít Turion X2 TL-60 a HD2600 bez jakéhokoliv přídavku v podobě XT. Což znamená, že je to light verze XT, což znamená menší počet stream procesorů, což znamená měnší výkon. HD2600 v notebooku bude mít asi tak poloviční výkon jak HD2600 v desktopu. Minimálně si ale stejně myslím, že by to na HIGH běhat mělo, nemáš nějak zpomalený (podtaktovaný CPU nebo i grafiku) ? Jen jestli opět ASUS nešetřil a nedal tam pomalou sběrnici paměťovou to by vše vysvětlovalo.
tento účet již není aktivní.
A máš nejnovější patch? Ten přidává do hry podporu více jader, takže to pojede rychleji Já byl poprvé taky šokován, jak pomalu mi to jde, ale po patchi to funguje skvěle...
HP Mini 5101 - Intel Atom N280 1,66GHz, Intel GMA 950 + Modded driver, HD display, 250GB HDD, 2GB RAM, Windows 7 Professional, 4 + 6 cell battery
maxxz píše:a jak to máme vědět ? Napiš co máš za OS, jaký oužíváš programy, co ti běží atd. jinak pokud dobře koukám notas má mít Turion X2 TL-60 a HD2600 bez jakéhokoliv přídavku v podobě XT. Což znamená, že je to light verze XT, což znamená menší počet stream procesorů, což znamená měnší výkon. HD2600 v notebooku bude mít asi tak poloviční výkon jak HD2600 v desktopu. Minimálně si ale stejně myslím, že by to na HIGH běhat mělo, nemáš nějak zpomalený (podtaktovaný CPU nebo i grafiku) ? Jen jestli opět ASUS nešetřil a nedal tam pomalou sběrnici paměťovou to by vše vysvětlovalo.
Mám na ňom Vistu Home Premium.Ukazuje mi 2 procesory,aj pri pozeraní výkonu,pracujú oby dva.