připravil jsem pro Vás zajímavou soutěž, kde můžete vyhrát opravdovou výhru. Pokud rádi soutěžíte, umíte vyhledávat informace a trochu se orientujete v počítačových hrách, je dost možné, že vyhrajete právě Vy.
O co jde:
Na svém notebooku již nějaký ten rok hraji hry. Je to dost slabota a osobně hraji v poměru s ostatními hráči velice málo, ale nějakou tu řádku her za sebou mám.
Na Vás je zjistit, jak mi samotné hry běžely. To znamená, zdali jsem měl se svojí konfigurací notebooku nějaké problémy.
Informace o technických parametrech notebooku: Windows XP, P4 1,6 GHz, 512 RAM, sdílná integrovaná grafická karta Intel Extreme Graphics 2 64 MB
Jednotlivé tituly her, které vypíšu níže, musíte ohodnotit stupnicí 1 až 4.
1- Hra jela víceméně bez problému
2- Hra jela až po dodatečných softwarových úpravách (patch atd.)
3- Hra se sekala
4- Hra nejela vůbec
Seznam her:
Pozor: Některé tituly je jistě jednoduché určit, ale o některé zajímavé chytáky není nouze.
Kód: Vybrat vše
Bards Tale
Age of the Empires II
Bloodrayne I
The Battle for Middle-Earth
Baldurs Gate 2
Delta Force: Black Hawk Down
TES III: Morrowind
Knights of the temple
Bloodrayne II
The Battle for Middle-Earth II
Dungeon Siege
Heroes of might and magic IV
Age of the Empires III
Dungeon Siege II
Knights of the temple II
Warcraft III
Fear
Fleet Command
Stronghold
Bonusová otázka: Zkuste určit přesný název notebooku, na kterém jsem tyto herní tituly hrál. Podle parametrů a mého obrázku (Avatara)
Jak odpovědět:
Seznam her si zkopírujte a za každý titul napište číslicí Váš tip a zkuste také odpovědět na bonusovou otázku. Seznam s vašimi tipy mi zašlete PM zprávou nebo e-mailem, kde ale také nezapomeňte uvést váš nick, který užíváte zde na fóru. Muj mail je nerwis@email.cz
Výhry:
A zapomenout nemohu ani na zajímavé ceny, které Vás snad budou aspoň trochu motivovat. První tři získají účty, přes které lze ze služby rapidsh***.com stáhnout přes 1 GB různých dat.
Výhry a zveřejnění umístění je bohužel závislé na minimálním počtu 25 zúčastněných účastníků této soutěže. Proto také budu psát v rámci transparentnosti každý den průběžný početní stav všech účastníků. Pokud se nezúčastní počet 25 osob do konce soutěže, výsledky zveřejním teprve za deset dnů po ukončení soutěže. Soutěže se smí zúčastnit pouze uživatelé, kteří se zaregistrovali do včerejšího data. Vyhrazuji si právo při případných problémech na změnu pravidel.
Jak hodnotím:
Za každý správný číselní tip k jednotlivé hře získáte bod. Ty se následně sečtou a tři účastníci s největším počtem bodů vyhráli. Pozor: Bonusová otázka se do bodů započítává také.
(Příklad: Hledaný název by byl Motorola Razr V3. Motorola za je za 1 bod, Razr za 2 body, V3 za 3 body. Celý název tedy za 5 bodů. Pokud uhodnete jen nějakou část z celého názvu notebooku, bude Vám samozřejmě bodově ohodnocena a započítána)
Soutěž trvá do 1.3.2008 (16:00)
Tak hurá do toho:
Všechno již víte a pokud ne, není Vám cokoli jasné, máte nějaké otázky ohledně pravidel atd. napište PM nebo e-mail a nebo se přímo vyjádřete zde.
Všem přeji mnoho štěstí do soutěže.
Odpovědi v žádném případě neposílejte sem do diskuze. Nahráváte tak Vašim protihráčům a kazíte celou soutěž. Děkuji