Předem všem děkuji o radu, jedná se o tyto dva typy, první je Asus F3JP s procesorem Core 2 duo 1880, RAM 2048, ATI Radeon X1700 (256+256 hypermemory)
druhý je Asus V2S, Core 2 duo 2,2, RAM 2048, GF 8600 GS (256)
Vím že ani jeden není prototypem notebooku na hry ale s tim prvním, ten aktuálně vlastním sem se dosud nesetkal s problémy, CoD4 ok atd. Přemejšlim na obměnu a mám možnost se dostat k Asusu V2S.
Nejde mi o to že za stejnou cenu jako je V2S bych mohl mít něco lepšího, zajímají mě jen názory na tyto dva, případně zkušenosti, či odkazy na recenze.
Předem všem moc děkuji
PS.: na F3JP jsem naměřil 3Dmark 06 - 1980bodů
Ještě jednou předem děkuji
Prosím o radu který z těchto notebooku je lepší na hraní
V2S jednoznacne kvalitou je na uplne inej urovni ako F3 a chladenie je dobre lepsie ako vacsina konkurencie z tou grafikou...
F3 nema bohvie co za sasi osobne som mal V1S v rukach a to malo teplotu 55C na GK po 4 hodinach v Bioshocku...A na dotyk bol studeny sice F3 je tiez dobre uchladeny book ale pri tej istej teplote je na povrchu rozpaleny...
F3 nema bohvie co za sasi osobne som mal V1S v rukach a to malo teplotu 55C na GK po 4 hodinach v Bioshocku...A na dotyk bol studeny sice F3 je tiez dobre uchladeny book ale pri tej istej teplote je na povrchu rozpaleny...
To neoenet:
Pomalu začínám pochybovat jestli X200 vůbec vlastníš...hážeš tu senzační výkony z her a teď ještě, že Asusy jsou toustovače atd...že Toshiba nevaří....
X200 topí pěkně...sice šasi zůstává chladné, ale větrák umístěný na boku? Pěkně se mi ohřívá pravá ruka s myší...a hlavně ten hluk...šílenost...malý vysavač:)
Už by si měl konečně přestat haluzit ohledně značky toshiba. Špatná rozhodně není, ale už jsem měl lepší notebook. Dell M90 s FX2500M...tichounkej a vůbec netopil.
Takže všem...Toshiba X200 není žádný zázrak.
PS: ale zvuk je boží
Pomalu začínám pochybovat jestli X200 vůbec vlastníš...hážeš tu senzační výkony z her a teď ještě, že Asusy jsou toustovače atd...že Toshiba nevaří....
X200 topí pěkně...sice šasi zůstává chladné, ale větrák umístěný na boku? Pěkně se mi ohřívá pravá ruka s myší...a hlavně ten hluk...šílenost...malý vysavač:)
Už by si měl konečně přestat haluzit ohledně značky toshiba. Špatná rozhodně není, ale už jsem měl lepší notebook. Dell M90 s FX2500M...tichounkej a vůbec netopil.
Takže všem...Toshiba X200 není žádný zázrak.

Asus ROG Strix G18
orgasmic píše:To neoenet:
__ no jak by jsem ti to jen vysvětlil aby to pochopil očividně i méně technicky nebo řekněme člověk co nemá ani selský rozum ...
> toshiba má větráky na odvod tepla z obou stran (kvůli SLi - tzn. 2x grafická karta GF 8600m GT 256MB DDR3 pro info)
-> pokud je karta zatížena tak odvádí teplo (zatím jsme u toshiby nepokročili tak, aby jsme uměli odvodové teplo přeměnit na čistou energii využitelnou třeba na napájení bateriových článků notebooku) takže ano, opravdu větráky foukají teplý vzduch a díky konstrukčnímu řešení celé základové desky bohužel víc fouká právě na pravé straně
-> pokud ti hluk příjde naúnosný dám ti několik typů: vyčistit ty hliníkové žebra a ventilátor (docela rychle se prasí) nahrát novou verzi biosu (upravuje otážky ventilátoru - kdy se má zapínat atd) ...
> nebo vypnout SLi pokud ho zrovna nepotřebuješ (s novýma ovladačema nemusíš ani restartovat)
> pokud si pamatuješ tak notebook si při prvním spuštění a prvních dnech hraní ani neslyšel ...

> jinak při offce práci a čučení na filmy + net atd se mi větráky nezapínají vůbec takže tichoučko ... slyším je leda při hraní her ..
EDIT: pokud máš zasrané ty žebra na odvod tepla tak se tam to teplo točí, notes si "myslí" i při office práci že je zatíženej a ventilátory jedou neustále na max ...

Toshiba R600-10W