Problém s C & C 3 - nahle zacla padat
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Problém s C & C 3 - nahle zacla padat
Pri hrani C & C 3 Tiberium Wars na mem nb mi zacla hra nahle padat hned pri spusteni nebo nekolik minut po zacatku hry. Pred tim chodila bez problemu pul roku. Vzdycky to hodi nejakou takovouhle hlasku:
DIRECT 3D ERROR 0x0x8876082 (D3DER-DRIVERINTERNAL ERROR)
13 addresses
hromada cisel
Nastaveni grafiky sem nemenil ani neinstaloval zadny novy ovladace.
Nemate nekdo poneti, cim by to mohlo byt?
DIRECT 3D ERROR 0x0x8876082 (D3DER-DRIVERINTERNAL ERROR)
13 addresses
hromada cisel
Nastaveni grafiky sem nemenil ani neinstaloval zadny novy ovladace.
Nemate nekdo poneti, cim by to mohlo byt?
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.
-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Hele maxxzy, ted zrovna nemam naladu na vtipy, seru se tady s tim uz asi hodinu a pekne me to vytocilo ... sem se zrovna tesil celej den, jak si zahraju, takze jestli nevis, laskave se zdrz komentaru nez ti poslu po siti jednu pestovku ... 

Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander 

-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
No preinstalovat ten ovladac na novejsi me taky napadlo, i kdyz sem tomu nedaval moc nadeje, kdyz to predtim pul roku bez problemu chodilo. Je mozny, ze ten problem zpusobilo neco, co sem si stahnul v tech updatech od Microsoftu, nejaka novjesi verze DirectX nebo se nainstalovala jako soucast neceho jinyho a ted se nema rada s tim mym ovladacem ... sem si rikal
Upresnujici iformace: Tu hru mam koupenou, takze zadny cracky ...
a je samozrejme napatchovana na nejnovejsi verzi ...
Solitary: A taky pomuze trit si rozkrok mokrou zinkou, vid?
polo: K cemu je dobra reinstalace MS Viscual C?, na nb ho stejne nemam ...
ku*** neco podobnyho, ze by hra najednou prestala chodit, se mi za celejch 16 let co parim na PCku nestalo ...
Upresnujici iformace: Tu hru mam koupenou, takze zadny cracky ...

Solitary: A taky pomuze trit si rozkrok mokrou zinkou, vid?

polo: K cemu je dobra reinstalace MS Viscual C?, na nb ho stejne nemam ...
ku*** neco podobnyho, ze by hra najednou prestala chodit, se mi za celejch 16 let co parim na PCku nestalo ...

-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Krevety: Jo to sem mel v planu samozrejme taky, jako posledni moznost ... ale nejdriv sem se to pokousel vyresit sam a tak s tim otravuju tady ...
Solitary: Ja si to nastesti precet az rano, a to uz sem trochu vychlad ...

Solitary: Ja si to nastesti precet az rano, a to uz sem trochu vychlad ...

-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
Zajimave, preinstalace DirectX ani ovladacu nepomohla, ale pote, co sem odinstaloval Norton internet security kterej sem tam mel spolecne s AVGckem a chystal se ho odinstalovat, tak to zaclo chodit ... Vim, ze antiviraky pres sebe pusobej nekdy problemy, ale ze by to zpusobovalo problemy s DirectX az tak, ze by padaly hry se mi moc verit nechce. No nicmene chodi to, tak uz se v tom bebudu vrtat ...

-
- píše často
- Kontaktovat uživatele:
No dyt sem psal, ze sem se ho chystal odinstalovat vole ne?
U nb byl trial na Nortona na 90 dni a kdyz dobeh, tak sem si nainstaloval AVGcko, ale nejak sem si este nenasel cas na odinstalovani Nortona, zadny problemy to nepusobilo ...
Co se tyce nepouzivani antiviru, tak to je veci vkusu kazdeho soudruha, ale jistota je jistota. Trosku mi to pripada, jako kdyz si nekdo taha triko, ze nepouziva prezervativ ... Kdo se smeje naposled ...
Kdyz tam AVGcko free zadara, tak me to nic nestoji ...

Co se tyce nepouzivani antiviru, tak to je veci vkusu kazdeho soudruha, ale jistota je jistota. Trosku mi to pripada, jako kdyz si nekdo taha triko, ze nepouziva prezervativ ... Kdo se smeje naposled ...

Kdyz tam AVGcko free zadara, tak me to nic nestoji ...