Problém s NFS Undeground 2?
Problém s NFS Undeground 2?
Zdravím, mám problém. Vlastním notebook dv6720 Pavilion a trošku mě to zlobí, hraje to pěkně, ale sekne se to když se načítají SMSky a až za chvíli se to zase rozběhne. Nebo trvá něž mi najede nabídka ze hry, kde jdu do garáže, menu atd.. Zkoušel jsem přeinstalovat ovladače na grafiku, nepomohlo. Pořád stejné. Mám Vistu s SP1 (6001 mi to dole vpravo píše) a jsem zoufalý. Dal jsem "optimalizaci XP" a pořád nic. Na netu jsem našel akorát patch na hru 1.2 a nic. Napadá mě, jestli to je Vistama nebo jestli nemám něco s grafikou. Proto poprosím lidi co mají GeForce 8400M ... aby mi poradili, jestli jim to třeba jde v XP/Vistě dobře, já nemám možnost zkoušet to na XP a samozřejmě žádám ostatní o radu, jestli mají Vistu nebo to hráli na Vistě aby napsali, jestli jim to taky dělá. Děkuji všem.
Naposledy upravil(a) kralik dne 08 dub 2008 16:45, celkem upraveno 1 x.
Jestli to není i něčím jiným... Třeba procesorem AMD Turion X2 TL-60, mám vysoký výkon na Vistě, teda jako, že by mohl to nějak rozdělovat špatně, mno nevím. Zkoušel jsem změnu nastavení grafiky, ale interval doby trvání než třeba najede menu je stejný. Není to třeba na servis? Já zkusím přeinstalovat celý OS, ok?