Problém s WIFI

notebooky Fujitsu Siemens (Amilo, Amilo Pro, Lifebook) a vše kolem nich
TomMotSoft
občas něco napíše

Problém s WIFI

Příspěvekod TomMotSoft » 04 kvě 2008 20:28

:D ZDravím takže mám takový menší problém kamoška mam tento Notas... FS Lifebook E 7110, instaloval jsem Wifi...driver jsem sosal odsud...http://support.fujitsu-siemens.com/com/ ... loads.html.

Takže jsme měl oficiální zdroj driveru, win xp mi napsal že potřebuje soft k ovladaní wif tak jsem nainstaloval Soft a instaloval jsme driver k WIfině...a ono se to nechytlo....Takže co ted s tím existuje nejaky jiny driver? případně kde bych ho našel? Setkali jste se s touhletou chybou už? Díky za vyřešení tohoto problému TOm

a tady jsme zapomněl ...info o Driveru WIFI>>>

File Description 04.05.2008 20:15:19

Device Driver - Intersil Prism 2.5 Wireless LAN - LIFEBOOK E7110

Title:
WLAN - Intersil Prism - Wireless LAN (WinXP)

Date:
06.02.2002

Size:
0,03 MB

Version:
1.07.296

Manufacturer:
Intersil Corporation

Status:
Released forLIFEBOOK E7110

Language:
Supports all languages

Operating systems:
[Supported] Windows XP

Edit NeoExNET > dodržuj základní pravidla fóra, používej funkci „upravit“ viz. DOPLNĚNÍ :arrow: PRAVIDLA, děkuji

Warp10
píše často
Kontaktovat uživatele:

Příspěvekod Warp10 » 07 kvě 2008 21:43

Tak on to nemusi byt nezbytne problem driveru. Muze to byt problem nastaveni wi-fi routeru/access pointu. Cili bych se asi kouknul na tohle nejdriv. Nejlepsi je to zkusit nekde kde je free wifi, pokud ti to tam pojede, tak vis, kde je problem.
Pokud odmyslime tohle, tak XPcka maji pomerne imbecilni manager pripojeni wi-fi. Ja sam sem s tim mel problem. Kdyz sem nastavil kodovani WPA2 + kontrolu MAC adresy, tak sem se nepipojil, jelo mi to pouze bez macadresy na WPA. Vyresil sem to tak, ze sem si stahnul wifi managera od vyrobce wifi karty, v mem pripade Intel, ktery byl specialne urcen pro moje zarizeni a pak uz to fachalo bez problemu. Doporucuju ti to same. Pokud by vyrobce tve karty nemel vlastni software, tak zbyva uz jen nejaky placeny, napr. Wi-fi hopper, stoji to par supu.
Fujitsu-Siemens Amilo Pro V3545, C2D T5500 1,66 GHz, 1 GB DDR2 667 MHz, nVidia Go 7300, HDD 160 GB, Kubuntu 8.04 Hardy, Supreme Commander :-)
Prvnich 25 let sveho zivota jsem byl nestastny, protoze mi chybel kvalitni notebook.

TomMotSoft
občas něco napíše

Příspěvekod TomMotSoft » 07 kvě 2008 22:45

JO jenže na notasu když mám ve správci zařizení žlutý otazník tak to asi bez driveru nerozjeud takže problém ovladače...,a bez drivera nerozjedu wiufi.alwe už jsme stahnul nekae drivery od intersil prism. tak to otestuju a uvidím.Nastavení Routeru/A/P je v poho bo ostatní wifinu chytaji v poho..ale jak už říkaš XPcka maji blbého managera .No zkusím otestuji a uvidím osobně spíš si myslím že je problém s driverem..Ale každopádně dík za radu.Zatím hoy:-)

Herry
občas něco napíše

Wifi

Příspěvekod Herry » 12 kvě 2008 12:46

Zkusil bych hledat ovladac dle ID zarizeni (ve vlastnostech zarizeni) a nejlepe primo u vyrobce, ale intersil primo ovladace neposkytuje.

Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“