Mrtve amilo xa 1526, mate nekdo podobne zkusenosti?
-
- občas něco napíše
Tak dnes notes prisel, vymenily zakladni desku...ale topi to jeste vice nez pred tim snad.... v zatezi ---grafika jde na 97 stupnu a procesor na 84 sileneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.....jsem zvedavy jak to dlouho vydrzi. Jak muze Fujitsu tyto notesy nechat v obehu dal nechapu...jinak servis presne 30 dni... netusite nekdo jestli se prodluzuje zaruka o dobu stravenou v servisu?
Naposledy upravil(a) Novak1 dne 09 pro 2008 00:30, celkem upraveno 1 x.
-
- občas něco napíše
ga100n píše:Vyzadal jsem si potvrzeni mailem :
rásný den, Můžete kolegy jistit ,že máte pravdu.Skutečně Fujitsu Siemens poskytuje záruku na vyměněné díly 24 měsíců. Tímto máte ode dne uvedené na protokolu záruku na motherboard záruku 24 měsíců.
S pozdravem xxxxxxxxxxxxxx
CDC Data s.r.o.Ohradní 59140 00 Praha 4
Ja som servisny technik Fujitsu Siemens a citovane tvrdenie je nespravne a nikdy FSC nic podobne nezaviedlo a neschvalilo zaruka sa predlzuje standardne o dobu stravenu v servise - je to tak dane zakonom a nic viac .V pripade ze si zakaznik zakupi nahradny diel pri platenej oprave je na tento zaruka 180 dni .Na nahradny diel vramci zarucnej opravy nieje poskytovana ziadna nadstandardna zaruka ale je nadalej pokryvany zarukou celeho zariadenia !! Podla toho mailu od CDC data je zaruka na notebook nekonecna -- kazdych 12 mesiacov mi odide doska a nakoniec ked po 6 rokoch nebudu dosky nahradne tak nestihnu opravu do 30 dni a vratia mi peniaze za notebook ??
Nech si to autor da napisat cierne na bielom a podpisat + opeciatkovat firmou CDC data - podlamna hned zmenia nazor nakolko je to hlupost a nezmysel !!!!
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
No ako vravim, urcite nie - v novembri som bol v prahe na skoleni vo fujitsu a nic take nehrozi zaruka sa predlzuje len o cas straveny v servise .
Aka by to bola potom logika ked si niekdo zakupi LCDcko za 13000 a dostane na neho zaruku 6 mesiacov a ked niekomu vymenia LCD bezplatne vramci zaruky a dostane naneho zaruku 24 mesiacov ?? Blbost - a ked aj je zaruka podla teba len na dosku tak ak ti ju po 6 rokoch nebudu vedet opravit podla zakona mas narok za vratenie penazi alebo vymenu vyrobku za iny kus s rovnakymi alebo lepsimi parametrami takze asi tolko k tomu -
Aka by to bola potom logika ked si niekdo zakupi LCDcko za 13000 a dostane na neho zaruku 6 mesiacov a ked niekomu vymenia LCD bezplatne vramci zaruky a dostane naneho zaruku 24 mesiacov ?? Blbost - a ked aj je zaruka podla teba len na dosku tak ak ti ju po 6 rokoch nebudu vedet opravit podla zakona mas narok za vratenie penazi alebo vymenu vyrobku za iny kus s rovnakymi alebo lepsimi parametrami takze asi tolko k tomu -
ThinkPad T420@i7 16GBRAM + ThinkPad Tablet 64GB + ThinkPad X220@i7 8GBRAM .
Think service engineer .
Think service engineer .
Jak který.Třeba moje Toshiba satellite A 200 1S9 je naprosto OK.Teploty v klidu:CPU 39,GPU 35.Zátěž:CPU 58,GPU 59.zivan píše:Je to tu vsude napsano. Notebook neni vhodny na hrani her. Vykonna grafika se nestiha chladit a pak to takhle dopada
Lenovo Legion 9,Lenovo Legion Slim 7,Ipad PRO M1,Naim Uniti Atom,Dali Epicon 6,LG OLED TV
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
World Leader in horde at map Azura(statistics) in Gears of War 3
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“