NB mám asi 1 ROK. Stala sa mi takáto vec: Normálne som hral far cry na vysokom výkone, ked zrazu notebook zamrzol, zamrzol zvuk atd, tak som ho vypal (podrzal som On/Off tlacitko). Potom som ho po chvílke znovu zapol a nenabehol display, len sa klasicky rozsvietili 3 kontrolky na chvilku (num lock, scroll lock a caps lock) zhasli a nič... display ostal čierny... tak som ho znova vypal... zapal a zase.. rovnaký efekt... Po cca 5-10 minutach pustania a vypinania (v cca minutových intervaloch) mi nabehol, uplne normalne. Tak som si myslel, že len potreboval vychladnuť. No ale ešte v ten deň sa mi stalo to isté, zase mi to zamrzlo počas hrania... Vsetko prebiehalo rovnako, len tento ráz, mi nabehol až po piatich hodinách aj to trochu divne: nabehlo načítavanie atd. ale na display sa myhali čiary a podobne veci, počul som že nabehol windows, ale nič som nevidel, len tie čiary, tie sa ustálili až ked nabehol windows, ked som pohol myšou, zase sa rozhýbali aj čiary atd... tak som to natvrdo vypol a zapol, zase isiel ako nový... vsetko v poriadku no nie nadlho

na dalsi den sa mi stala rovnaka vec a nemozem ho rozchodit už 3. deň

(( Neviete čo to može byť? Prípadne ako to opraviť doma, alebo hned servis... predom dakujem