zdravim, mam problem s bluetooth. nejak mi Bluetooth Manager (z prilozeneho CD) nechce zadne bluetooth zarizeni rozpoznat:
http://i29.photobucket.com/albums/c282/ ... /img01.jpg
pritom ovladace nainstalovane mam:
http://i29.photobucket.com/albums/c282/ ... /img02.jpg
nevite prosim co s tim ? nevim jestli je to "nezapnutym" bluetooth. Nevim totiz ani jak bych ho mel zapnout. Predem dik za kazdou radu.
bluetooth na V3545
Predpokladam, ze ten BT mas integrovany. Tym padom by sa mal asi aktivovat spolu s Wifi. Cize Wifi maj zapnute a tak isto musis mat zapnute BT aj na zariadeni, ktore chces rozoznat.
FS Amilo Xi1554, T7200, 2x1024 DDR2, 2x160GB, ATI X1900 (modifikovane Katalysty 8.6), 17" WUXGA+ (1920x1200), Vista Home Premium
to aaron: tlacitkem Fn+F10 (nebo primo tlacitkem pod displejem urcenym pro zapnuti/vypnuti bezdratove site) se ma spustit launchmanager, ktery nabidne moznost volby ktere zarizeni vypnout a ktere zapnout. Pokud se ti neobjevi nic, pak to nemas nainstalovane (ten launchmanager). U notebook je navic samostatne CD k instalaci BT. To je potreba nainstalovat. Prida to nekolik ovladacu (mimo jine i BT bezdratovou sit..., instaluje to peknou chvilku).
Pokud je v BIOSu aktivni volba BT (enable/disable) pak by to melo bezproblemu fungovat.
Pokud je v BIOSu aktivni volba BT (enable/disable) pak by to melo bezproblemu fungovat.
_
diky moc za odpovedi. Tak uz sem to vyresil. Problem byl v tom, ze k nb, ke kterym sem se chtel pripojit meli u sveho BT nastaveno vysoke zabezpeceni, tudiz sem je nemohl najit (oba ASUSy). Ted uz to funguje. Sice nemuzu prepinat wlan sit a BT Fn+F10 ale jen prvnim funkcnim tlacitkem nahore zleva. Navic to ani neukazuje co chci vybrat ale bud muzu mit BT zapnuty zaroven s wi-fi nebo oboje mit vypnute. Takze bych ten launchmanager mel nainstalovat. Kdybyste to nekdo meli tak prosim dejte link nebo poslete.
Dik
edit:
kua tak ted sem nainstaloval nejakej launch manager a ... wi-fi je porad zapla a Fn+F10 (nebo prvnim funkcnim tlacitkem) prepinam jen BT on/off
kdybyste meli nekdo ten launch manager primo na Amilo Pro tak prosim dejte vedet (popr. zkusim vlastne cokoliv jen aby se mi to uplne nerozdrbalo)
edit2:
tak ta wi-fi neni zapla porad, jen to sviti jako ze je to zaple porad :-/ pripada mi ze si to zapina a vypina co chce, zadny system v tom nevidim
Dik
edit:
kua tak ted sem nainstaloval nejakej launch manager a ... wi-fi je porad zapla a Fn+F10 (nebo prvnim funkcnim tlacitkem) prepinam jen BT on/off
kdybyste meli nekdo ten launch manager primo na Amilo Pro tak prosim dejte vedet (popr. zkusim vlastne cokoliv jen aby se mi to uplne nerozdrbalo)
edit2:
tak ta wi-fi neni zapla porad, jen to sviti jako ze je to zaple porad :-/ pripada mi ze si to zapina a vypina co chce, zadny system v tom nevidim
Muzes ztahnout zde: http://members.upc.cz/standop/launchmanager.rar
..
dik ale tohle je zrovna ten launchmanager, ktery mi v tom udelal neporadek. Funguje to takhle:
Wi-fi – BT (at uz mackam leve funkcni tlačítko nebo Fn+F10)
1. off / on
2. on / off
Jinak ve windows to nic neukazuje - jen se meni ikonky v trayi u BT a bezdratoveho pripojeni. Diodka co ukazuje ze je zapnuta wi-fi sviti porad (mozna je to dobre protoze je pokazde zapnute BT nebo wi-fi)
Wi-fi – BT (at uz mackam leve funkcni tlačítko nebo Fn+F10)
1. off / on
2. on / off
Jinak ve windows to nic neukazuje - jen se meni ikonky v trayi u BT a bezdratoveho pripojeni. Diodka co ukazuje ze je zapnuta wi-fi sviti porad (mozna je to dobre protoze je pokazde zapnute BT nebo wi-fi)
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“