Vsetko okolo amilo 3553
sroubiky na spodku
Ludia skontroloval by som si srouby co drzia spodny kryt notebooku..ja som si minule nasiel jednu vypadnutu a ked som sa lepsie pozrel zistil som, ze tam uz chybaju dalsie dve..Idem volat do FS a dufam, ze to nebude mat vplyv na zaruku..
GK
Poraďte mi prosím někdo, komu tento noťas běhá v pohodě, k jaké GK má vlastně nainstalované ovladače.. Je to hybrid, avšak na hybrid jsem ovladače nenašel a dlouhou dobu jsem jel na ovladačích HD3200, ale zdá se mi notebook celkově nějaký nepříliš výkonný.
Re: GK
mholes píše:Poraďte mi prosím někdo, komu tento noťas běhá v pohodě, k jaké GK má vlastně nainstalované ovladače.. Je to hybrid, avšak na hybrid jsem ovladače nenašel a dlouhou dobu jsem jel na ovladačích HD3200, ale zdá se mi notebook celkově nějaký nepříliš výkonný.
Tak už jsem to naštěstí konečně vyřešil, po sáhodlouhém bádání, googlování a hledání na fórech... nakonec teda drivery na "obě" grafárny
-
- občas něco napíše
přehřívání
Mam ten ntb od ty doby co byl v prodeji a prehrivani vyresi chladici podlozka, mam zalman cooler NC1000 a chladi to v pohode, ani to nerve... podlozka stoji tak litr, ale vyplati se to...
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“