PA1538 - sekani kurzoru mysi
PA1538 - sekani kurzoru mysi
Nesetkal jste se nekdo s tim, ze se vam pod WXPP seka kurzor mysi ? Me celkem pravidelne kazdej den - zamrzne kurzor ale viditelne se mys hejba a muzu spoustet/zavirat atd aplikace, ale kurzor se nehejba. Po chvilce se odpoji od netu. Obcas se to samo spravi za minutku, ale vetsinou musim reset ...
Poradite nekdo ?
Pouzivam USB mys A4TECH X-718F - 2000DPI, stala asi 600kc, takze to neni uplnej shit a na jinych PC/NTB funuje na 100%
Poradite nekdo ?
Pouzivam USB mys A4TECH X-718F - 2000DPI, stala asi 600kc, takze to neni uplnej shit a na jinych PC/NTB funuje na 100%
Lenovo 3000 N200 - Celeron M530 (1,73Ghz/533FSB/1MB), 2*1024 DDR2 667, 120GB SATA, X3100
A1538 - sekani kurzoru mysi
Ahoj, mám tento ntb s WXP a kurzor myši taky zlobil, když jsem surfoval přes wi-fi. Dal jsem tam poslední BIOS 1.1I a v nastavení grafiky snížil hw akceleraci o 1 volbu doleva (předtím jsem měl zvoleno Úplná). Od té doby ok.
EasyShare píše:Právě přesně toho se bojím, na Vistách se až tak extra nesekala,ale to se mohlo zhoršit. Ovladače to neovlivní, ještě se zkusím zeptat na Fujitsu-Siemens a budu nucen to pak asi odvézt na reklamaci, ale strašně mě to štve, raději bych se tomu vyhnul...je to otázka jen touchpadu, usb myš běží ok...![]()
![]()
Reklamovat jsem to zkousel - neuspesne - na 2 hodiny to pustili a rekli mi, ze se jim to neprojevilo a tim to pro ne konci ...
Ovladace mam nejnovejsi pro XP, dela mi to i na cistych WIN, takze viry atd to bejt nemuzou. Reinstall jsem kvuli tomu delal 4x - 2x VIsta, 2x WXPP ...
S tim touchpadem se mi to stalo jen 2x - protoze ho temer vubec nepouzivam ...
Bios i ovladace pro wifi mam nejnovejsi, jeste zkusim to s tou grafikou. dam pak vedet ...
Lenovo 3000 N200 - Celeron M530 (1,73Ghz/533FSB/1MB), 2*1024 DDR2 667, 120GB SATA, X3100
-
D.O.M
-
D.O.M
Zpět na „notebooky Fujitsu (dříve Fujitsu Siemens)“